Jauna turtingo verslininko žmona: „Nebegaliu ramiai miegoti“

Esu jauna turtingo verslininko žmona, man 29 metai. Mano vyras už mane vyresnis 15 metų. Nesu išlaikytinė, dirbu ir uždirbu, prisižiūriu. Visada savimi pasitikėjau ir norėjau stipraus vyro šalia.

Esu prisižiūrinti, pasitikiu savimi. Bet nežinau, koks vyras gali atsilaikyti prieš tokį moterų dėmesį.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Esu prisižiūrinti, pasitikiu savimi. Bet nežinau, koks vyras gali atsilaikyti prieš tokį moterų dėmesį.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Mano vyrą atakuoja moterys. Nesu vienintelė, kuri jį įsimylėjo..<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Mano vyrą atakuoja moterys. Nesu vienintelė, kuri jį įsimylėjo..<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Gintarė

Feb 29, 2016, 9:25 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 1:21 AM

Likimas buvo dosnus ir esu laiminga, nes vyras man yra ir mylimasis, ir draugas. Bet noriu kalbėti apie tai, kas daugeliui atrodytų netikėta. Galiu prisiekti, kad žmonės, kurie mus pažįsta, net neįtaria, su kokia problema susiduriu. Juk atrodome kaip svajonių pora.

Dažnai galvojama, kad vyresnis vyras dėl jaunesnės moters gali padaryti viską ir jai tikrai nereikės jaudintis dėl santykių atšalimo ar vyro neištikimybės. Žinot, tai netiesa. Ypač jei vyras yra sėkmės lydimas ir daug keliauja darbo reikalais.

Natūralu, kad aš nevažiuoju su juo, nes pati turiu savo darbą. Ir tegul man visi dabar sako, ką nori, bet dažni išsiskyrimai net stipriausią šeimą gali supurtyti.

Kodėl kalbu kaip nepasitikinti savimi ir netikinti, kad tikrai meilei niekas nebaisu? Taip kalbu, nes mano vyrą atakuoja moterys. Nesu vienintelė, kuri jį įsimylėjo. Ir aš nežinau, koks vyras gali atsilaikyti prieš tokį moterų dėmesį.

Kažkada jis manęs paklausė, ką aš galvoju apie fizinę neištikimybę. Po to, kai jis manęs to paklausė, miegoti ramiai negaliu.

Kai tekėjau, visos mano draugės juokavo, kad mano „senukas“ ir bus tik mano. Kad išsirinkau saugiausią variantą: ir turtingas, ir protingas, ir išsilakstęs. O kas, jeigu jos klydo?

Žinoma, nenoriu atrodyti paranojiška, nes už rankos nepagavau, bet gyvenu apimta nuolatinės įtampos. Čia, kaip sakoma, kai pasėjama bloga sėkla mintyse – kelio atgal nebėra.

Aš jau norėčiau vaikų, bet bijau, kad tada tapsiu kelis mėnesius mylėtis negalinčia nervinga moterimi.

Žinau, daugelis juoksitės ir tyčiositės komentaruose. Gal prieš kelerius metus irgi būčiau juokusis iš tokių žodžių. Bet aš nenoriu prarasti savo vyro. Turbūt nėra saugių santuokų – yra tik pastangos, kurias mes pasiryžę įdėti.

Pasitikiu savo vyru, bet nepasitikiu visomis moterimis, kurios siūlosi, manipuliuoja ir klapsi blakstienomis.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ar tikrai vyresni vyrai silpnesni už jaunesnius? Kodėl jaunoms merginoms patinka vyresni vyrai ir ar tai susiję su tėvo meilės stoka? Į šiuos klausimus virtualioje konsultacijoje „Psichologas pataria“ atsako Tomas Lagūnavičius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.