Pramoga boulinge atėmė žadą: „Tai paskutinis kartas, kai ten lankėmės“

Šį savaitgalį pas mus su žmona iš kito miesto į sostinę atvyko paviešėti jos brolis su šeima. Šeštadienio vakarą nenorėjome sėdėti namuose, todėl nusprendėme išeiti prasiblaškyti. Į klubą eiti nenorėjome, o kavinėje sėdėti ir gurkšnoti gėrimus pasirodė šiek tiek nuobodoka. 

Brolio žmona labai užsinorėjo į boulingą. Autorius sako, kad tai turbūt buvo paskutinis kartas, kai ten lankėsi.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Brolio žmona labai užsinorėjo į boulingą. Autorius sako, kad tai turbūt buvo paskutinis kartas, kai ten lankėsi.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tomas

Nov 15, 2018, 3:25 PM

Brolio žmona užsinorėjo pažaisti boulingą, kurio nebuvo žaidusi jau keletą metų. Mes visi vieningai sutarėme, jog tai bus puiki proga prisiminti studentiškus laikus ir smagiai pavakaroti.  

Porai valandų užrezervavome takelį netoli namų esančiame boulinge, kurį buvo rekomendavęs ne vienas bendradarbis. Taip, vieta išties smagi, šiuolaikiška, čia daug jaunimo.  Tačiau... 

Labai gailiuosi, kad iš karto nepaklausiau šios pramogos kainos... Vakaras buvo smagus, kol neatėjo laikas susimokėti. Jei jau taip atvirai, tai niekada nemaniau, kad boulingas gali kainuoti tokius pinigus... 

Už dvi valandas boulinge suplojau 40 eurų! Likome be žado... Jei man prieš kelerius metus kas nors būtų pasakęs, kad už porą valandų boulinge teks sumokėti 140 litų, būčiau pasukiojęs pirštu prie smilkinio. 

Už gėrimus ir užkandžius sumokėjome dar panašiai tiek pat. O kur dar taksi paslaugos ir pinigai auklei už vaikų priežiūrą?.. Taigi, pora valandų mieste mums atsiėjo apie 100 eurų. Pora valandų...

O kiek būtų patuštėjusi piniginė, jei būtume nutarę prasiblaškyti nuėję į kokį naktinį klubą? 

Su žmona pasitarėme, kad tokios pramogos negalėsime sau leisti ateityje. Nebent, kaip studentiškais laikais, nuomotume boulingo takelį su dar 12 žmonių. 

Brolis su žmona negalėjo patikėti, kokios kainos yra didmiestyje. Vilniuje pramogauti darosi prabanga. 

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų lapkričio 20 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.