Atsiprašo už gėdingus vyro žodžius: tai natūralūs moterų norai

Noriu atsiprašyti damų už varganą laišką, kuriame beta aiškina, koks jis būtų netikęs tėvas („Vienišes perkandęs vyras: „Tokių kratomės kaip velnias kryžiaus“). Teisingas tik vienas sakinys – normalių vyrų dar likę.

 Vyras mano, kad moterų siekis ieškoti turtingo vyro ir gero tėvo savo vaikams yra natūralus.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr. 
 Vyras mano, kad moterų siekis ieškoti turtingo vyro ir gero tėvo savo vaikams yra natūralus.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Ivanas

2018-04-23 11:22

Būti aprūpintai materialiai – natūralus moters noras, taip ir turi būti. Antraip – kam jai tas partneris? Tas pats su vaikais – patinas ar ne patinas tu, jei negali susilaukti palikuonių, stiprių ir gražių? Tai visai gyvajai gamtai būdingi norai, instinktai, poreikiai, kaip pavadinsi, taip bus gerai.

Vyrai, nepamirškime, irgi turi poreikių. Kol jauni berniukai eina per visas, subrendę vyrai apsistoja ties viena moterimi. Ir faktas, kad iš to moteris turi irgi kažką gauti, vadinasi, išeina mainai, ar ne? Tik visiškas beta gali norėti vienpusių santykių, grįstų nauda vienam žmogui.

Ne paslaptis, kad vyrai vienu žvilgsniu įvertina viską, ko jam reikia – platūs klubai (seksualu, nes gerai gimdys), didelė krūtinė (traukia, nes taip jau sutverta), simpatiškas veidas (kas pasiekiama makiažu)... Ir viskas. O moteris, natūralu, žvalgosi į tvirtą stotą (piniginis reikalas į tai įskaičiuotas).

Tikras vyras turi ką pasiūlyti, ir žino, ką mainais duoti... Tai tiek.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.