Vyro išpažintis – atskleidė, kokios moterys atstumia vyrus

Tenka skaityti ne vieną straipsnį, nuomonę ar šiaip pavirkavimą apie meilę ar santykius. Bet mes turbūt retokai susimąstome, o gal klaidingai manome, kokios savybės traukia priešingą lytį. 

Vyras sako, kad raumeningos moterys iš tiesų netraukia.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vyras sako, kad raumeningos moterys iš tiesų netraukia.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-12 20:18, atnaujinta 2018-05-12 21:00

Kadangi aš esu vyras, tai kalbėsiu apie tai, kas traukia mūsų lytį. Iškart noriu perspėti, kad straipsniai apie tai, kaip vyrams svarbus moters vidus ir jokios reikšmės neturi jūsų išvaizda, yra nieko verti. 

Neslėpti moteriškumo

Turbūt pati svarbiausia dalis, į kurią mes atkreipiame dėmesį, iš tiesų yra išvaizda. Kiekvienas vyras šalia savęs nori turėti moterišką merginą. Nes daugeliu atvejų moterys pradeda vyriškėti. Juk trumpa, vyriška šukuosena ar raumeningas kūnas kažkaip nesukelia moteriškumo. Norisi ir moteriškų linijų, ir šiokio tokio riebaliuko ant kūno ar moteriškų veido bruožų. Norėtųsi, kad giltinių ir kaulų viniotinių laikai praeitų.

Mielosios mano moterys, neslėpkite savo seksualumo ir moteriškumo. Patikėkite, džinsai ir storas megztinis tikrai netinkama apranga einant į pasimatymą. Nebent tai draugų susitikimas.

Kartais pasistenkite paprovokuoti vaikiną. Apsirenkite trumpesne suknele ar gilesnės iškirptės palaidine. Neslėpkite savo moteriškumo, kaip kopūstai po lapais. Juk krūtinė, tai masalas vyro akims. Patikėkite, kalbu, nes esu sveikas vyras. Apsirenkite trumpesne suknele, nes kojos juk irgi traukia vyrus. Tik, žinoma, jas nusiskuskite. Nebent jūsų vaikinas gamtos vaikas. Pasistenkite, kad vyras jūsų norėtų, bet neperženkite ribų. Būkite, kaip laukinės katės, kad šalia jūsų vyras taptų tigru.

Bendravimas. Tolimesnėje draugystėje norisi normalaus bendravimo. Arogancija ir paviršutiniškas bendravimas dažniausiai sukelia atstumiantį jausmą. Žinoma, labai neskaniai atrodo keiksmažodžiai ar pakeltas tonas. Tokie dalykai iš moters lūpų sukelia jausmą, kad bendrauji su recidyvistu. Iš moters norėtųsi gražesnio, švelnesnio ir mandagesnio elgesio. 

Pomėgiai ir laisvalaikis. Tai dalis, kuri turėtų būti svarbi jau draugystės eigoje, bet ji parodo ir merginos ar moters gyvenimo būdą. Šiaip norėtųsi, kad jų pomėgių ar laisvalaikio sąraše būtų kuo daugiau naudingesnės veiklos, tokios, kaip knygų skaitymas, muziejų lankymas, vaikščiojimas gamtoje ir panašiai. Nes tokia nenaudinga veikla kaip klubai, vakarėliai, parduotuvių lankymai dėl naujų skudurų ar panašiai gali atgrasyti vyrus. 

Išsilavinimas. Tai svarbi dalis, nes vyrai šalia savęs nori turėti protingą ir išsilavinusią moterį. Norėtųsi, kad moteris ne tik žinotų apie makiažo ar vyno kainas, bet ir kas nutapė Moną Lizą ar kas yra Italijos sostinė. Nes daugeliu atvejų susidaro įspūdis, kad moterų intelektas formuojamas skaitant telefonų knygą. Aš nekalbu apie universitetinį išsilavinimą, bet mergina turėtų turėti bent elementarų išprusimą.

Štai tokia mergina ar moteris galėtų pretenduoti susirasti žmogų, kuris ją mylėtų ir gerbtų.

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti