Vedęs kaimynas mane bandė suvilioti – dėl to kalčiausia jo žmona

Šios istorijos herojų amžius – 55 metai. Veiksmas – Vokietija. Socialinis statutas – darbininkai. Šeimyninio gyvenimo stažas – 35 metai. Vaikų skaičius – 3. Jauniausiam iš kurių 20 metų. Nuosavybė – vienas apynaujis automobilis. Gyvenamoji vieta – 3 aukštų nuomojamas namas su baseinu kieme, kuris šeimai kainuoja 800 eurų per mėnesį.

 Žmonos prie svetimų žmonių žemintas vyras bandė paguodos ieškoti kaimynės glėbyje.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Žmonos prie svetimų žmonių žemintas vyras bandė paguodos ieškoti kaimynės glėbyje.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-15 21:10

Su šia šeima susipažinau prieš metus. Iš pašalies ji atrodo kone ideali. Laimingi, gražūs, savimi pasitikintys kaimynai – prisižiūrinti moteris bei mylintis, rūpestingas vyras, lepinantis savo žmoną karštomis bandelėmis lovoje. Gal ir būtų ideali, jei nebūtų vienas bet. Šios laimingos moters vyras bandė prie manęs priekabiauti ir dėl tokio jos elgesio kalta jo žmona...  

Įžeidžios pastabos

O viskas prasidėjo nuo kelionės į didelį miestą, į kurį aš važiavau kartu su idealia save laikančia šeima jų automobiliu. Kelionės metu 55 metų vyras, norėdama praskaidrinti mums kelionę, laidė visokius juokelius bei pasakojo įdomias istorijas. 

Kartais tie juokeliai nebuvo itin vykę. Jo žmonai tai labai nepatiko. Ji pradėjo užgaulioti vyrą dėl nevykusių pokštų bei bandė tiesiogine to žodžio prasme užčiaupti jam burną. Pastabos buvo išties įžeidžiančios. Vyras kuriam laikui nutildavo ir aš mačiau veidrodėlyje jo liūdną žvilgsnį. Įtariu, nebuvo labai malonu būti žeminamu kito mažai pažįstamo žmogaus akivaizdoje. 

Vyrui nutilus, kalbėti pradėdavo žmona. Ji pasakojo apie savo neva nevykusią šukuoseną, apie nelabai tobulą manikiūrą, apie suglamžytą suknelę, apie kamuojančius karščio priepuolius, kurie užpuldavo kone kas pusvalandį. Kai jai taip atsitikdavo, ji ištraukdavo nosinaitę ir valė ja veidą, kaklą, krūtinę, keikdama savo dalią smulkiai apibūdindama savo moteriškas kančias.

Žemino kitų akivaizdoje

Kadangi vyras vangiai reagavo į žmonos dejones, matyt, pavargęs nuo tokių nusiskundimų, į pokalbį teko įsitraukti ir man. Jaučiausi keistai dalyvaudama tokiame pokalbyje. Aptarinėti tokius intymius klausimus, kaip klimaksas ir sausą vaginą esant vyrui atrodė mažų mažiausiai keista. Bet akivaizdu, kad vyro žmonai tai buvo nė motais. Ji ir toliau skundėsi savo negalavimais nekreipdama jokio dėmesio į savo vyrą, lyg jis būtų ne vyras, o kokia siena. 

Tokių ir panašių nesusipratimų tą diena buvo ne vienas. Moteris nuolat kabinėjosi prie savo vyro ir nuolatos vertė jį jaustis nepatogiai. Tai jai netiko, kaip vyras jai atsakė, tai netiko, kaip pasižiūrėjo, tai jo nuomonė pasirodė nesvarbi, tai istorijos žinios neteisingos. 

O labiausiai ji pasireiškė kavinėje, į kurią mes užsukome papietauti. Čia ji tiesiog užkniso vyrą pastabomis dėl čiaumojimo, įrankių naudojimo bei neleido ramiai išgerti alaus skaičiuodama kiekvieną jo gurkšnį. O važiuojant atgal, ji net suskaičiavo, kiek jos vyras išgėrė ir suvalgė, ir pareikalavo iš jo už tai pinigų. Ką vyras nesiginčydamas ir padarė… 

Bandė sugundyti kitą

Vėliau jis lankėsi tuose namuose, kuriose šiuo metu gyvenu ir atsiprašinėjo dėl savo žmonos elgesio. O taip pat ir daugiau papasakojo apie savo nelaimingą gyvenimą, kurį privalo vaidinti dėl giminių ir aplinkos. Pagarbiai išklausiau bandydama viską paversti juokais. 

Vyras tokį ženklą suprato kaip leidimą kažkam daugiau… Nesu pasileidusi ir vyrą atstūmiau. Tačiau viduje man pasidarė jo gaila, nes aš kaip niekad gerai supratau, kodėl kai kurie vyrai suka į kairę. Va būtent dėl tokių žmonų, kurios savo vyrą laiko žemiau už save...

Moterys, norite, kad vyrai būtų šalia jūsų iki žilos senatvės? Nepasakokite jiems apie savo moterišką sveikatą. Nekontroliuokite ir neribokite vyro elgesio ir poreikių. Nori išgerti? – Lai geria. Nori kur nors nuvažiuoti? – Lai važiuoja. Nusipirkti? – Lai perka ką nori, nors jums tai atrodo ir nelogiška. 

Vyras irgi žmogus, jis turi teisę elgtis taip, kaip manantis teisingai. Ir nereikalaukite sau tokio perdėtai didelio dėmesio. Ne princesės esate. Ir niekada nežeminkite kitų akivaizdoje! Net jei jums ir atrodo, kad jis nusišneka. Vyras nemažas vaikas, kuriam reikia jūsų perdėtos nuolatinės globos. Ir jei jūs laiku nesuprasite šių tiesų, sulauksite nemalonumų. Jūsų vyro gyvenime tikrai atsiras kita moteris ir taip atsitiks ne dėl jūsų klimakso, ir ne dėl to, kad tapote stora ir ne graži, o dėl to, kad jūs neturite gyvenimo išminties. Dievaži… ir kodėl jus to nesuprantate?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.