Po saldžios nakties mylimajai užteko ištarti vieną žodį – spruko neatsigręžęs

Galbūt padariau didžiausią klaidą savo gyvenime ir to labai gailėsiuosi, nežinau. Žinau tik tai, kad po tos nakties kitaip pasielgti negalėjau, po mylimos merginos ištartų žodžių buvau pažemintas ir sugniuždytas...

 Po saldžios nakties vaikino laukė skaudus smūgis į paširdžius.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Po saldžios nakties vaikino laukė skaudus smūgis į paširdžius.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Pavyduolis

Jun 27, 2018, 7:47 PM

Įsiplieskę jausmai

Prieš gerus metus susipažinau su mergina, kuri per gana trumpą laiką tapo man labai svarbiu žmogumi. Akimirksniu ją įsimylėjau. Galva svaigdavo nuo jos balso, užkrečiančio juoko, gilaus žvilgsnio. Mane krėtė šiurpas vien jai praėjus pro šalį ir linko keliai jai dar nespėjus prisiliesti pirštu. 

Ji man taip pat buvo neabejinga, bent jau taip dažnai sakydavo. Ėjau dėl jos iš proto. Buvau laimingiausias vyras šioje Žemėje. Negalėjau patikėti, kaip man pasisekė. 

Nors esame gana jauni, bet vis dažniau pasvarstydavau, kad noriu su ja būti amžinai. Galvojau, kad vieną dieną ji taps mano žmona ir vaikų motina.

Didelis dėmesys

Tačiau mano gyvenimo meilė turėjo daug draugų. Linksma ir charizmatiška mergina buvo apsupta priešingos lyties atstovų dėmesio. 

Man, kaip jos vaikinui, tai ne visada patikdavo, bet stengiausi pasitikėti ja ir nekelti nepagrįstų pavydo scenų. Nenorėdavau atrodyti kaip beviltiškas pavyduolis, kuris kelia scenas dėl kiekvienos žinutės. 

Be to, daugelį tų vaikinų pats pažinojau, žinojau, kad jų kėslai nėra pikti ir į jos širdį nesikėsina.

Su vienu savo draugužiu iš darbo ji praleisdavo nepaprastai daug laiko. Žinau, nes ji gana dažnai pasakodavo apie jį, kaip jie smagiai bendrauja, kokių jis pokštų „priskaldo“, kaip kartais pietauti eina ir kaip vargšas merginos nesusiranda, nors visos kolegės darbe seilę dėl jo varvina.

Na, nepatiko man tokios kalbos... Maniau, kad jis rėžia sparną apie mano merginą ir jau ruošiausi sutikęs vyriškai su juo aptarti reikalus. Tačiau to neprireikė. 

Paliko dar miegančią

Savo širdies draugei apie tai neužsiminiau. Maniau viską išsiaiškinti tyliai, vyriškai. Deja, bet kovą prieš tą vaikiną aš jau buvau pralaimėjęs, tik per vėlai tai supratau.

Po karštos nakties su savo mylima mergina negalėjau užmigti. Varčiausi lovoje, lindo įvairios įkyrios mintys. Kol jas nutraukė per miegus prakalbusi mano mergina. Ji nejučiomis ištarė to bendradarbio vardą... 

Užteko to vienintelio žodžio, mano širdis sustojo. Pyktis pulsavo venose. Ji buvo tą vaikiną įsimylėjusi! Mano mergina po aistringos meilės nakties su manimi per miegus niurnėjo svetimo vyro vardą. Tokio skausmo aš pakelti negalėjau. Buvau sugniuždytas ir palaužtas.

Suveikė mano ambicijos. Norėjosi papurčius pažadinti ją ir išrėkti viską, kas tuo metu gulėjo ant širdies. Bet ką tai būtų pakeitę? Ji būtų atsiprašiusi, gal apsimetusi, kad netyčia nevalingai išsprūdo. O gal ir prisipažinusi, kad tikrai jį myli. 

Negalėjau pakelti tos realybės. Negalėjau su tuo gyventi, negalėjau šalia jos netgi sulaukti ryto. Susirinkau visus daiktus ir palikau ją miegančią. Trenkiau durimis ir išėjau neatsigręždamas.

Išjungiau telefoną, užblokavau feisbuke. Nežinau, ar ji suprato, kodėl taip pasielgiau. Bet man akis į akį susidurti su tokia realybe buvo per sunku. Todėl ir parašiau šią istoriją. Gal ji supras, kas aš ir kodėl taip pasielgiau.

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.