Vestuvių planus sujaukė netikėta žinia – dabar nuotaka dreba iš baimės

Šį rudenį su sužadėtiniu ketinome švęsti vestuves. Neplanavome didelės šventės, tik santuokos įžadai artimiausių draugų rate. Abu esame jau amžiuje, mums po 30, norime šeimos, vaikų, ramaus gyvenimo.

Vestuves nuotaka atšaukė sulaukusi žinutės iš praeities.<br>  123rf asociatyvioji nuotr.
Vestuves nuotaka atšaukė sulaukusi žinutės iš praeities.<br>  123rf asociatyvioji nuotr.
Vestuves nuotaka atšaukė sulaukusi žinutės iš praeities.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Vestuves nuotaka atšaukė sulaukusi žinutės iš praeities.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kristina

Aug 29, 2018, 8:53 AM

Negaliu patikėti tuo, ką čia rašau, bet vestuves mes atšaukėme. Tai buvo mano sprendimas. Myliu savo sužadėtinį, su juo esame jau apie pusantrų metų. Bet esu beprotiškai pasimetusi savo jausmuose. 

Visai neseniai sulaukiau žinutės iš buvusiojo. Jis grįžta iš užsienio į Lietuvą ir manęs labai pasiilgo, be manęs negali gyventi ir nori kurti ateitį čia, su manimi. 

Prieš keletą metų išsiskyriau su juo... Galima sakyti, kad jis buvo didžioji mano gyvenimo meilė, draugavome beveik dešimt metų. Tačiau mus išskyrė atstumas.

Jis pasirinko emigraciją, aš sekiau paskui jį, tačiau po kurio laiko supratau, kad užsienis nėra man. Ten nepritapau, kentėjau dirbdama širdžiai nemielą darbą, nepavyko susirasti draugų, todėl pradėjau depresuoti. Grįžau į Lietuvą ir supratau, kad čia noriu likti ir save realizuoti. Netrukus nusprendėme skirtis, nes draugystė per atstumą buvo per sunki.

O štai dabar jis rašo, kad grįžta ir nori būti su manimi. Kai aš jau turiu kitą žmogų. Kai su juo ketinau tuoktis ir kurti šeimą. O dieve, negaliu pagalvoti, kaip įskaudinau savo sužadėtinį. Bet papasakojau jam, kas vyksta mano galvoje ir širdyje, kokia dabar yra sumaištis grįžus žmogui iš praeities.

Sužadėtinis pasakė, kad nori tuoktis su manimi tik tokiu atveju, jei aš būsiu užtikrinta dėl savo sprendimo ir savo jausmų, kad po to nesigailėčiau likusį gyvenimą. O aš dabar nesu užtikrinta visai. Tas žmogus buvo mano gyvenimo meilė, užteko jam parašyti kelias žinutes ir mano širdis krūtinėje užsidegė. Noriu jį pamatyti, noriu su juo pasikalbėti, ar jis tikrai nori būti su manimi, o gal tai tik silpnumo akimirka? 

Nežinau kaip elgtis ir gyventi toliau. Vestuvės atšauktos, o aš esu kryžkelėje, nežinau, į kurią pusę pasukti, drebu iš baimės dėl savo pasirinkimo. Kur sukti: ten, kur kviečia širdis, ar ten, kur sako protas?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.