Maudynės prie jūros išdavė intymią gražuolės paslaptį

Susipažinau su mergina prieš kelias savaites, bet jaučiu, kad draugystė greit baigsis. Iš pradžių mergina atrodė tobula, graži, protinga viskas tvarkoj. Bet yra vienas dalykas, kuris tapo rimta problema.

 Gražuolės natūralumas vaikinui nepadarė įspūdžio.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Gražuolės natūralumas vaikinui nepadarė įspūdžio.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Gražuolės natūralumas vaikinui nepadarė įspūdžio.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Gražuolės natūralumas vaikinui nepadarė įspūdžio.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Saulius

Aug 31, 2018, 8:12 PM, atnaujinta Sep 4, 2019, 12:30 PM

Pasirodo, kad ji yra natūralistė, ar kaip ten. Mėgsta būti, kaip čia pasakius, tokia natūrali, kaip gamta sutvėrė. Tai sužinojau, kai buvau visiškai nepasiruošęs. 

Su mergina susipažinome prie jūros, buvo vakaras. Smagiai praleidome laiką, pabendravome, sutarėme susitikti kitą dieną ir pratęsti pažintį dienos šviesoje. 

Buvau žiauriai laimingas, kad sutikau tokią nepaprastai gražią ir protingą merginą. Jaudinausi ir laukiau susitikimo. Bet kai susitikom, pradėjau abejoti mūsų santykių ateitimi... Dienos šviesoje ji atrodė dar gražesnė ir patrauklesnė. Atrodė tarsi iš žurnalo viršelio. Buvau kaip užhipnotizuotas ir be proto laimingas. Ėjau paskui ją apkerėtas, kol ji nepakėlė rankos pamojuoti, kai kažką ekspresyviai man pasakojo... Jos pažastys buvo nedepiliuotos.... 

Kažkaip dar maniau, kad gal nespėjo, neapsižiūrėjo. Bet kai prie jūros mergina nusimetė suknelę ir liko tik su bikiniu, supratau, kad kažkas čia ne taip. Ji nedepiliuoja viso kūno - nešalina plaukų nei pažastų, nei kojų, nei bikini zonoje. 

Kažkaip net pasimečiau, nepratęs prie tokių vaizdų. Po maudynių paklausiau jos, ar ji yra už natūralumą. Kažką ten buvau girdėjęs apie Madonnos dukrą ir Miley Cyrus, kurios yra tokio judėjimo šalininkės. 

Šalinti plaukų ji taip pat nenori, nes tai prieštarauja jos požiūriui. Bet mano požiūriu mergina turi būti susitvarkiusi, prisižiūrėjusi.

Gal užsienyje tokios mados yra normalu, bet mūsų šalyje tai atrodo kaip apsileidimas. Vien pagalvojus, kaip į tokią paną sureaguotų mano draugai ar aplinkiniai, kai ji klube šoktų aukštai rankas iškėlus, apima siaubas. 

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugpjūčio 31 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.