Sporto klube išgirdo, ką slapta šneka jos vaikinas, ir pasišlykštėjo

Tokia situacija. Su vaikinu sutari gerai, draugauji ne trumpai, viskas patinka. Abu sportuojat, bet paprastai atskirai. Tada vieną kartą nueini į sporto klubą kartu su juo ir jo draugu.

 Vaikinai klube stebėjo dvi sportuojančias merginas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vaikinai klube stebėjo dvi sportuojančias merginas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
  Mergina svarsto, galbūt per jautriai reaguoja į situaciją, ir prašo nuomonės iš šalies.<br>  123rf.com asociatyvioji nuotr.
  Mergina svarsto, galbūt per jautriai reaguoja į situaciją, ir prašo nuomonės iš šalies.<br>  123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kamilė

May 16, 2019, 10:23 PM

Vaikinai vienas kitam palaiko štangą, laikotės atskiriau, nes tu sportuoji savo tempu ir prie kitų treniruokliu. Tolėliau stovi pora panelių, labai jau gražiai išsisportavusių. Kai daro pratimus, viskas gražiai išryškėja, bet maniau, visi ten ateina pasportuoti, ne pasižvalgyti.

Prieini prie savo vaikino iš nugaros. Tarp jūsų tokia sienelė, kad jau girdi juos kalbantis, o jie dar tavęs nemato. Ir ką išgirsti... 

„Kai taip pasilenkia, tik paukšt ir sukiščiau, ir už tų žandukų paminkyčiau“, – sako tavo vaikinas.

„Tą blondę tai ant kelių biškį reiktų, tegu pasidarbuoja...“ – sako jo draugas.

Tu stovi, žiūri, netiki. Supranti, kad kalba apie tas priekyje stovinčias merginas. Bet nesupranti, kaip reaguoti. Tikrai šlykštu yra, vemt verčia. Viskas: žiūri į moterį kaip į prekę, kalba, kaip dulkins kažką, o mergina stovi už nugaros.

Po žiauraus susipykimo jis sako, kad per jautriai reaguoji. Čia tik kalbos, nesiskaito. Man gal skaitosi? Nežinau, o gal tikrai nereik kreipt dėmesio į vaikinų blevyzgas. Bet taip bloga viduje, kaip būčiau pamačiusi išduodant. Padėtų nuomonė iš šalies – čia yra ko pykti ar nėra?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.