Atskleidė, kas slypi už draugės demonstruojamos prabangos: gėda ir pigu

Žiūrite į Lietuvos žvaigždžių ir žvaigždučių, vilkinčių dizainerių rūbais, nuotraukas iš prabangių restoranų ir galvojate, kad tai – tikrasis jų gyvenimas? Neapsigaukite.

 Jei atvirai, man gėda ir baisu dėl jos elgesio.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Jei atvirai, man gėda ir baisu dėl jos elgesio.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Londonietė

Jul 17, 2019, 6:48 PM

Aš papasakosiu apie vieną savo pažįstamą, Lietuvoje žinomą dainininkę, turinčią daug sekėjų socialiniuose tinkluose.

Ji susirado mane Londone, kur gyvenu jau keletą metų. Jei atvirai, man gėda ir baisu dėl jos elgesio.

Nuotrauka su „Dior“ megztuku

Ji gyveno pas mano pažįstamą, su kuria ją suvedžiau, kambaryje – net ne kambaryje, bet pusėje kambario. Tiek tegalėjo išsinuomoti.

Juokinga, bet ta persona po to fotografuojasi su vakarinėm suknelėm (skolintom!) 5 žvaigždučių viešbučių vestibiuliuose. Arba prašmatniuose restoranuose, kuriuose net už maistą nesusimoka. Nes tik žalios arbatos užsisako.

Kaip jai leidžia ten sėdėti?

Nes valgau aš. Šampano taurę užsisakau taip pat.

Tada ji: „Duok man atsigert gurkšnelį“.

Tas „gurkšnelis“ yra keli dideli gurkšniai, ir aš tuomet užsisakau antrą taurę (35 svarai – tokios „Ritz“ ar „Claridges“ kainos).

Ji sėdi. Apsimeta, kad nesupranta, kas vyksta.

Lyg niekur nieko, be jokio gėdos raudonio, pamačius, kad ant mano megztinio etiketė „Dior“, sako: „Žiurėk, gal nufotografuok mane su tavo megztuku. Čia. Aš noriu čia.“

Tada mes tame prabangiame restorane, kur normalūs žmonės tokių dalykų nedaro, turime keistis kėdžių vietomis. Aš – nusisagstyti tą megztinį ir ją fotografuoti. 10 minučių.

Įsivaizduojat, kas yra 10 minučių? Ne 1 minutę, ne šeši telefono paspaudimai, bet ilgas laikas, kai net jaučiu, kad padavėjai pradeda į mus žiūrėti kaip į kažkokias pigias rusaites, pirmą sykį atvykusias į prabangią vietą.

Nerodo nepadailinto veido

Kartą, kai buvome susitikusios prekybos centre, as „papoustinau“ profilyje mūsų bendrą nuotrauką prie kažkokios gėlyčių dekoracijos. Normali man ta nuotrauka buvo.

Pažymėjau ir ją, nes man tai atrodo tiesiog draugiška.

O ji iš karto „nuėmė „ tą žymę, kad tik, neduokdie, niekas nesužinotų, kaip ji atrodo be specialių „beauty“ programėliu išgražinimo – tų, kurios dailina veidą, nuima juodus paakius, kilsteli antakių liniją ir pakeičia odos lygumą.

Kaip ji pati sako: „Reikia visada „apdirbti“ nuotrauką“.

Juokingai graudu, kai visos jos suknelės yra skolintos arba atsisiųstos iš pigiausio kinų tinklalapio. O nuotraukose dedasi elegantiška „madam“ – tarsi „Chanel“ veido lygio!

Siūlė kabinti bernus

Kalbant apie eleganciją. Galvojau, iš gėdos prasmegsiu, kai atsisėdau su ja vienoje elitinėje arbatinėje.

Aišku, kaip visada atbėgo valandą (o gal dvi? Aš spėjau jos belaukdama ir pavalgyti, ir antrą taurę baigti) pavėlavusi, su savo nenuoširdžiais „Saule, kaip gražiai atrodai“ komplimentais.

Ir tada krestelėjus garsiai, tarsi būtų naktinėje „Eastern Europe“ landynėje, pradėjo keiktis. Visais rusiškais baisiausiais vulgariausiais keiksmažodžiais. Taip žmogus tiesiog emocingai pasakojo savo istoriją.

As užsidėjau akinius nuo saulės ir tik dairiausi, kad nebūtų musu kraštiečių ar kaimynų, kurie supranta, ką tas žargonas reiškia.

Buvo baisu.

Po to sako: „Einam bernų kabinti. Į mane visi žiūri!“

Suglumau net. Galvoju: „Ką?! Aš taip mąstydavau būdama šešiolikos.“ Ir apskritai, tokiam mieste kaip Londonas niekas taip nesielgia. Čia nieks nieko „nekabina“, tai ne koks mažas kaimas, kur kaimo gangsteris ar kiosko savininkas švilpia gatvėje. Čia per daug žmonių ir per daug visi užimti, ir kita kultūra. Gatvėje gali praeiti mergaitė su Claudios Shiffer veidu – niekam neidomu.

Ji: „Oi, žiurėk, kokios čia mašinos“ (rodo į „Rolls Royce'us“ ir kitas).

Aš galvoju: „Na, tai ką?“ Man tai nieko naujo: sveiki atvykę į centrinį Londoną.

„Klausyk, o jis į mane žiūri?!“ – ji kvailai merkia akis ir traukia į apačią savo per trumpą H&M sijonėlį.

Aš galvoju: reikia kuo greičiau man dingti nuo jos. Nes jeigu kas ir žiurės, tai tik todėl, kad vaizdelis ir dar labiau – elgesys moters, kuriai virš 30 metų, yra pigus.

Prašinėja visų ir visko

Galėčiau dar daug pasakoti, pavyzdžiui, kaip ji prašo mano pažįstamų visko! Ka reiškia „visko“? Na, to, ką galima „paimt“ iš to žmogaus.

Nuo paprasčiausių smulkmenų iki stambių daiktų.

Gali būti: „Klausyk, mažule (tokį žodį ji mėgsta vartoti), o negali tu man blakstienų tušo duoti? O gal gali ir padažyt mane? Tu tokia graži, as noriu taip, kaip tu!“ Ji mėgsta „įjungti“ pigius triukus. Pasakyti komplimentą, o po to prašyti.

Kas jos nepažįsta, taip gali ir galvą apsukti. Bet kam teko susipažint artimiau, uz jos akių jau ratelis žmonių apie ją kalba.

Kaip iš vienos paėmė lagamina ir lig šiol negrąžino, kaip vieno vyruko prašo atgabenti jachtą jos fotosesijai į Pietų Prancuziją.

To vyruko ji net nepažįsta! Matė du kartus. Per mane susipažino. Ir pati papraše jo apsikeisti kontaktais tą dieną.

Tai va taip žmogus sukasi.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.