Perskaitė apie B. Navickaitę: „Pamačius tokias sapaliones kyla pyktis“

Ar jau visai nebeliko jokių vertybių? Kiek atsidarai socialinius tinklus, juose mirga marga abejotinos reputacijos personų, kurios bet kokiais būdais stengiasi lįsti į viešumą ir apie save pranešti plačiajam pasauliui. Šiuo atveju kalbu apie tokį atvejį, kaip moters, vardu Birutė Navickaitė.

 Moteris neseniai paskelbė pasididinusi krūtis.<br> Stop kadras.
 Moteris neseniai paskelbė pasididinusi krūtis.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Neringa

2019-10-27 20:25, atnaujinta 2019-10-28 08:05

Moteris išgarsėjo - nors nesuprantu, koks tai nuopelnas - kaip garsaus politiko nesantuokinio vaiko mama. Kol vyko vaiko tėvystės nustatymo ir pripažinimo procedūros, tai dar suprantu, kam reikėjo viešumo. Ieškojo teisybės. Bet toks nuskriausto veidelio kišimas visur, kur tik įmanona, jaunai moteriai, o ypač - jos vaikui, garbės nedaro. Čia tik mano nuomonė.

Didelio mokslo pasigimdyti vaiką nuo į tėvus tinkančio vyro nereikia. Čia tinka apie visas besigarsinančias savo tokio pobūdžio asmeninėmis bėdomis.

Nors Birutė vis šmėžavo su savo nelaimėm ir įvairiom nesąmonėm viešumoje, bet tie reikalai jau buvo nurimę. O dabar nusprendė liaudžiai pranešti, kad pasidarė naujus papus. Plastinė operacija turėtų būti brangus malonumas. Tiek verkimo viešai, kad galbūt tėvas neišlaikys tinkamai vaiko ir kaip vienišai mamai trūksta pinigų, netrukdo girtis plastinėmis operacijomis.

Moteriškė pareiškė, kad tai jos sena svajonė... Na, svajonių būna įvairių. Vieni svajoja apie nuosavus namus, kiti apie gerą darbą, treti apie darnią šeimą, na, o kiti apie papus.

Dar Birutė pareiškė, kad visi turėtų tokias svajones išpildyti. Pvz., jei jums nepatinka jūsų nosis, reikia mylėti save ir ją pakeisti. Keistai moteris supranta meilę ir pagarbą sau. Na, nesismulkinkim - nesupranta.

Kam taip save reklamuoti? Ar jau visiškai tokie asmenys nebeturi suvokimo, kad visuomenei to nereikia? Kad pykdo tokios mamytės? Geriau jau pasaugotų savo vaiką ir nesielgtų taip, kas ateity jam gali sukelti problemų ir patyčių iš aplinkos.

Ką ji nori pasakyt skaitytojams? Kad yra labai okey išgarsėti per pastojimą nuo žinomo vyro, o tada neturimus pinigus leisti operacijoms? Pamačius tokias sapaliones man kyla pyktis kaip moteriai. Kodėl kartais atrodo, kad moterų šiais laikais niekas negerbia? Todėl, kad per kelias tokias personas gėda yra daroma visai moterų giminei.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.