Pamatė Vilniaus salone apsikirpusią kolegę ir išsižiojo nuo „grožio“

Gyvenu Vilniuje jau daug metų, bet kirptis važiuoju į savo gimtąjį Panevėžį. Tam yra viena paprasta priežastis.

 Gyvenu Vilniuje jau daug metų, bet kirptis važiuoju į savo gimtąjį Panevėžį.<br> 123rf nuotr.
 Gyvenu Vilniuje jau daug metų, bet kirptis važiuoju į savo gimtąjį Panevėžį.<br> 123rf nuotr.
 Kainos Vilniuje tokios, kad be 50 eurų neapsieisi, o jeigu geresnė profesionalė, tai gali kainuoti ir 80 eurų.<br> 123rf nuotr.
 Kainos Vilniuje tokios, kad be 50 eurų neapsieisi, o jeigu geresnė profesionalė, tai gali kainuoti ir 80 eurų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Erika

2019-11-15 11:27, atnaujinta 2019-11-15 11:34

Svarbiausia – kaina. Kainos Vilniuje tokios, kad be 50 eurų neapsieisi, o jeigu geresnė profesionalė, tai gali kainuoti ir 80 eurų. Man Panevėžyje kirpimas ir dažymas su visais dažais kainuoja 20-30 eurų. Kirpėją 100 metų pažįstu, ji geriausiai žino, kas tinka.

Geriau taip, negu kai prabangiame grožio salone padaro nesąmonę. Moteris darbe gyrėsi, kad užsirašė į garsų Vilniaus saloną. Kiek sumokėjo, nežinau, bet tikrai daugiau nei 50 ir net 80. Kai atėjo į darbą, rodosi... Išsižiojau nuo tokio „grožio“.

Geriau būtų niekaip nesikirpusi, nei brangiausiu variantu dariusis „holivudine šukuoseną“... Išpešiojimai gali būti madinga, bet nėra moteriška.

Kai pas vyro tėvus važiuodavom į Uteną, užsukdavom seniau ir ten apsikirpti. Tai ten irgi gan pigiai. Po to tą kirpėją vyras rekomendavo savo draugui. Draugas gyvena Vilniuje, o jo uošviai kaip tik iš Utenos. Tai jis irgi ėmė kirptis Utenoje, kai apsilankydavo, ir dar žmoną nusivedė.

Mano kirpėja net juokiasi: „Dirbu mažoje Panevėžio kirpykloje, o neatsiginu klientų iš Vilniaus.“

Mano draugė, kai gyveno Vilniuje, kirptis į Kauną važinėjo. Dėl tų pačių kainų. Ir čia dažna istorija, nemažai draugų, kurie gyvena sostinėje, važinėja kirptis kitur. Važiuodami pas tėvus ir mes apsikerpame visa šeima.

Su kelione, jeigu toliau tenka važiuoti, tai gal ir tas pats išeina, bet čia bent jau ir tėvus tuo pačiu aplankai. Nes pripažinkim – neracionaliai kainos Vilniuje užkeltos.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.