Vyrui padovanojo įspūdingą dovaną visai neišleidusi pinigų

Artėjo vyro jubiliejus. Pinigų nėra, tai baliaus nedarysim. Nupirkti kažką brangaus ir įspūdingo irgi nėra galimybių. Tai ką, galvoju, susėsim tą dieną trise šeimoje, suvalgysim tortą ir tiek to džiaugsmo? Ne, reikia kažką sugalvoti. Ir sugalvojau, kaip net neišleidus pinigų padovanoti vyrui išties ypatingą dovaną. Reikėjo tik įdėti daug pastangų ir laiko.

 Turbūt nereikia pasakoti, koks jis buvo nustebęs ir sujaudintas...<br> 123rf nuotr.
 Turbūt nereikia pasakoti, koks jis buvo nustebęs ir sujaudintas...<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nijolė

Dec 8, 2019, 10:26 AM

Perskambinau tėvams ir broliams, kad visi savo šeimose nusifilmuotų – pasveikintų mano vyrą ir ką nors palinkėtų.

Grįžus į vyro tėviškę mūsų pradinukas sūnus užkalbėjo tėveliui dantį ir vilkino laiką garaže, kol aš filmavau vyro tėvus. Draugai iš užsienio nusifilmavo ir atsiuntė video su šilčiausiais linkėjimais. Net šokių trenerius, sveikinančius mano vyrą, po treniruotės spėjau nufilmuoti, kol vyras persiavinėjo šokių batus. Patys su sūnumi taip pat nusifilmavome ir užbaigėme gausų sveikintojų būrį.

Iš viso to sumontavau linksmą filmuką, papildžiau gražiausiomis šeimos nuotraukomis, tradicine „happy birthday to you“ ir gimtadienio rytą su sūnumi padovanojom jubiliatui.

Turbūt nereikia pasakoti, koks jis buvo nustebęs ir sujaudintas... Pirmiausia dėl to, kad nieko nė neįtarė ir nieko panašaus nesitikėjo. Galiausiai dėl tokios gausybės dėmesio, parodyto jam artimų žmonių.

Tą filmuką žiūrėjo turbūt tūkstantį kartų, kol mintinai viską išmoko. Ir ne tik tą dieną jautėsi ypatingai – toks jaučiasi ir iki šiol, nes bet kada gali filmuką peržiūrėti vėl ir vėl.

O kokią neįprasčiausią dovaną Kalėdų ar gimimo dienos proga esate gavę jūs? Siųskite savo istoriją adresu bendraukime@lrytas.lt ir laimėkite puikių prizų!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.