Vyrai, neapsigaukite: pasakė, kokia dovana geriausia moterims

Visos moterys mėgsta dovanas, ir jūs norite gauti tas dovanas, kokių jūs norite. Jeigu jums per šventes vyras padovanojo ne tai, apie ką svajojote, tai kitą kartą svajokite garsiau. Moterys turi sakyti vyrui apie savo norus, ir tai normalu.

 Visos moterys mėgsta dovanas.<br> 123rf nuotr.
 Visos moterys mėgsta dovanas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Egidijus

Dec 10, 2019, 9:44 AM

Juk dovanos gali sukelti tiek malonias, tiek nemalonias emocijas. Jeigu vyrai nežino, kokių dovanų moteris nori, tai būna, kad jie moteriai perka naują skalbimo mašiną, indaplovę ar virtuvės kombainą, nors tai labiau ne dovana, o tiesiog moters buitį palengvinantys daiktai.

Todėl mokėti dovanoti ir priimti dovanas yra savotiškas mokslas. Mes – vyrai, turėtume mokytis pildyti moterų norus, ir jeigu iš tiesų norime pradžiuginti savo moterį, tai reikia stengtis padaryti taip, kaip moteris nori, o ne kaip norisi man pačiam. Todėl vyrui vertėtų pirkti moteriai tik tokias dovanas, kokių ji nori, ir šiuo klausimu gali padėti pati moteris.

Tai reiškia, kad išmintingos moterys visada būna patenkintos gautomis dovanomis, nes jos pačios pasako ką joms padovanoti. Dauguma moterų dažnai mano, kad jeigu vyras mane myli, tai jis tikrai pajaus arba atspės, ką man padovanoti.

Tačiau, moterys, supraskite, kad vyrai neturi tokios nuojautos kaip jūsų, jie nėra ekstrasensai ir negali atspėti, kokių dovanų konkrečiai norite jūs. Todėl pasistenkite pačios jiems apie tai pasakyti.

Geriausia, ką gali padaryti pats vyras, tai moters paklausti, ko tu norėtum. Ir kai moteris gaus savo dovaną, ji vis tiek liks maloniai nustebusi, nors ir prieš tai buvo pasakiusi savo vyrui, ko jai reikia.

O kokią neįprasčiausią dovaną Kalėdų ar gimimo dienos proga esate gavę jūs? Siųskite savo istoriją adresu bendraukime@lrytas.lt ir laimėkite puikių prizų!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: VSD pranešėjo komisijos išvados toliau kelia aistras