Gerbėjo dovana merginai padarė įspūdį, bet geriausias draugas net jam nušluostė nosį

Buvo 2009 metų gruodis, nuomojausi butą Perkūnkiemyje. Daug naujovių gyvenime buvo, turėjau daug svajonių, buvau kupina energijos ir po truputį ruošiausi šventėms. Vienas iš mano gerbėjų, simpatijų pakvietė mane sudalyvauti naujametiniame vienos populiarios lietuviškos muzikinės grupės koncerte. Aš, žinoma, sutikau, kadangi mėgstu tą grupę, o ir gerbėjas buvo labai galantiškas ir smagus pašnekovas.

 Pažįstu ilgai šį draugą, toks keistas jis dar nebuvo.<br>  123rf nuotr.
 Pažįstu ilgai šį draugą, toks keistas jis dar nebuvo.<br>  123rf nuotr.
 Tai buvo buvo pati įsimintiniausia dovana ir visiškai netikėta.<br> 123rf nuotr.
 Tai buvo buvo pati įsimintiniausia dovana ir visiškai netikėta.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Gerda

Dec 11, 2019, 7:40 AM

Taigi išsipuošiau ir išsiruošiau į miestą. Smagiai čiauškėm su mano gerbėju, kol galiausiai pasiekėme koncertų salę. Čia buvo daug ir žinomų žmonių, veidų, visi buvo pakilios nuotaikos, gražiai išsidabinę.

Kol laukėme koncerto pradžios, gurkšnojome šampanizuotą vyną. Deja, jau galvelė sukosi ne man vienai. Nors turėjo greitai išmušti vidurnaktis, žvaigždė dar nepasirodė.

Kai laikrodis rodė vos keletą minučių iki vidurnakčio, visi norėjome į lauką arba bent prie langų prieiti pasigrožėti fejerverkais. Deja, apsauga neleido, likome stovėti salėje.

Pagaliau nurimus visiems fejerverkams ir naujametiniams garsams, dar po geros valandos pasirodė taip lauktas dainininkas. Koncertas buvo puikus ir įgavo pasiutusį greitį, šėlome iki ryto.

Turiu labai gera draugą, kuriam smagiai papasakojau savo šventinius įspūdžius. Vieną šaltos žiemos vakarą paskambino šis draugas ir pasakė, kad išeičiau į kiemą. Aš jam siūliau užeiti pas mane ir išgerti arbatos, bet jis pasakė, kad yra kažkas labai svarbaus, ir tiesiog tučtuojau turiu nusileisti į apačią.

Su drebančia širdimi leidausi ir galvojau, kas, po velnių, atsitiko? Pažįstu ilgai šį draugą, toks keistas jis dar nebuvo.

Draugas išlipo iš mašinos ir liepė eiti iš paskos. Aš paklausiau, kur, o jis daug neaiškinęs mestelejo ranka į plyno lauko pusę už gyvenamųjų namu kvartalo...

Paėjome maždaug 10 minučių, ir jis išsitraukė iš maišelio, spėkite, ką? Ogi fejerverkus!

Taigi, atsipalaidavau, pradėjome juoktis, šypsotis ir abu smagiai pasižiūrėjome gražius fejerverkus, kurie buvo skirti ne plačiai miniai, o tik mums. Tai buvo buvo pati įsimintiniausia dovana ir visiškai netikėta.

Mano geriausias draugas, pasirodo, buvo ir labai puikus klausytojas. Nors praėjo daug metų ir nebegyvenu Lietuvoje, prisimenu gražias akimirkas ir nuostabius draugus, kuriuos teko tėvynėje pažinti.

O kokią neįprasčiausią dovaną Kalėdų ar gimimo dienos proga esate gavę jūs? Siųskite savo istoriją adresu bendraukime@lrytas.lt ir laimėkite puikių prizų!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.