Dingus internetinei meilei mergina ėmėsi gudrybės – tokio stipraus poveikio nesitikėjo

Seniai labai seniai nusprendžiau, kad laikas jau būtų susirasti berną! Ir pradėjau įnirtingai ieškoti visais kanalais – ėjau susitikti su draugais, dalyvavau vakarėliuose ir neršiau internete. Kas baisiausia – nė vienas iš sutiktųjų nepatiko. Skaičiavau internetinius (kaip aš sakiau – įsivaizduojamus) bernus, skaičius vis didėjo, o meilė kaip neįvyko, taip neįvyko.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ieva

Jan 24, 2020, 7:30 PM

Kol į įsivaizduojamų draugų dėžutę neatskriejo laiškas: „Pagaliau nors viena gera anketa!“. Pradėjome susirašinėti – vyrukas pasirodė esąs itin raštingas (kas, deja, reta), ir tuo mane sužavėjo be galo ir be krašto. Antras dalykas, kas paaiškėjo, – tai, kad labai sutampa mūsų humoro jausmų briaunos. Ėmiau krizenti ir darbe, ir namie.

Atėjo nauji metai, vyriškis išvažiavo švęsti su draugais, ir... dingo. Poros savaičių internetinis romanas nutrūko.

Bet aš nebūčiau aš – susikūriau naują anketą su „padabnesne“ nuotrauka, susiradau pono anketą ir užkalbinau pati. Ir suveikė kaip puikiausias burtas – „susipažinus“ sekmadienį, antradienį jau ėjau į pasimatymą.

Prieš pasimatymą vyriškis man paskambino – keliai sulinko nuo sodraus baritono...

Kadangi dėl kažkokių aplinkybių pasimatymas buvo neplanuotas, tai iki šiol džiaugiuosi, kad darbe buvau su ypatingai trumpu sijonu, bet blakstienų tušą teko skolintis iš bendradarbės.

Taigi susitikom. Nuėjom į kavinę pusrūsyje, ir kažkas įvyko! Ponas, net neįpusėjus pasimatymui, pasakė: „Negalvok, kad man nepatinka šitas trumpas sijonas...“ Mes kalbėjomės, kaip pažįstami nuo vaikystės. Pasakojom apie mokslus universitete (dargi paaiškėjo, kad esam baigę tuos pačius mokslus, tik skirtingais metais), apie keliones (abu mėgom keliauti, greitai pasimatavom, kuris aplankė daugiau šalių. Aš laimėjau) ir dar apie tai, kad jis neieško žmonos! Aš išdidžiai prunkštelėjau, kad ko jau ko, bet vyro tai tikrai neieškau!

Nors nerūkau, bet nuėjau supešti su juo cigaretės į lauką, ant pusrūsio kavinės laiptelių. Buvo labai šalta ir snigo didžiuliais puriais kąsniais. Aš buvau vienplaukė, be jokios kepurės. Jis nusišypsojo ir nubraukė snaiges nuo mano plaukų... Ir tai buvo momentas, kai aš visiškai ir negrįžtamai įsimylėjau.

Dar buvo ne vienas ne blogesnis pasimatymas, ir – tik ką atšventėm 10 metų nuo to susitikimo bei 8 santuokos metus.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Mano nepamirštamas pasimatymas“. Konkurso sąlygas galite rasti čia. Laiškus apie savo nepamirštamą pasimatymą siųskite adresu bendraukime@lrytas.lt ir laimėkite nuostabius prizus!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.