Atvėrė svetimšalių milijonierių ieškančių lietuvaičių pinkles: iš pradžių viskas rutuliojasi nekaltai

Drauges suartina ir išskiria milijonieriai. Arba jos netikros draugės – pasakytų elito kronikų žinovai, ne kartą stebėję situacijas, kurių su vardais ir pavardėmis niekas neafišuoja, nes vienai madam pasidaro per daug gėda, kitai – per daug gerai, o vyras turi per daug pinigų ir mažai supranta lietuviškai, kad pripažintų, jog moteris atnaujina kaip savo „Ferrari“ padangas.

 Santykiai. <br> 123rf.com nuotr.
 Santykiai. <br> 123rf.com nuotr.
 V.Kuliomina. <br>LR archyvo nuotr.
 V.Kuliomina. <br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Viktorija Kuliomina

2020-08-03 20:59

Skaitytojoms, kurios tik filmuose ir knygose yra girdėjusios, kad taip būna, paaiškinsiu papildomai, kaip ir kur randamas jaunikis dviem gražioms draugėms.

Tikros medžiotojos, kurios su jumis prasilenkia senamiesčio ar Nidos jaukiose gatvelėse, žino, kad Lietuvos turtuoliai sukelia daugiau vargo nei duoda naudos.

Teritorija maža, skandalų nepaslėpsi, reklamos, kad medžioja vien pinigus, nesinori. Juk tai supratęs vyras gali pareikalauti pačiai susimokėti už jausmus, todėl užsienietis visada saugesnis variantas.

Visa laimė, kad į Europos G tašką atskrenda labai daug verslininkų. Skyrybų su tokiu egzotišku paukščiu atveju visada lieka saugus uostas sugrįžti, tarkim, į Pasvalį pas mamą ir pasakoti Lietuvos žurnalistams savo versijas apie pasibaigusius jausmus ir tai, kad... pinigai laimės neatneša.

Nėra nieko paprasčiau nei lankytis vietose, kur gali pasirodyti tokių turtingų vyrų. Kartais tai viešbučių barai, restoranai, į kuriuos po konferencijų susirenka delegacijos.

Tai gali būti prabangūs Europos kurortai, kur vaikšto tik tam tikro lygio žmonės. Tikros draugės žino, kuriose vietose verta demonstruoti madas, vartyti akis ir apsimesti, kad viskas vyksta natūraliai.

Suprask, brangusis, buvo tiesiog jaukus vakaras, o mes negalėjome su seniai matyta bičiule likti namie: moterišką širdį visuomet geriau atverti malonioje aplinkoje.

Antras žingsnis – užmegzti kontaktą su potencialiu aukso veršiu. Taip sakau, nes kartais nutinka juokingų nesusipratimų, kai medžiotojos sumedžioja medžiotojus, – išaiškėjus tiesai visi supratingai išsilaisvina vienas iš kito glėbio, juk skaitiklis negali suktis tuščiai.

Taigi grįžtame prie tikrų grobuonių ir tikro grobio. Jos turtuolį pagauna žvilgsniu, vėliau prasilenkia su juo prie durų, kur karaliai vaikšto po vieną, o dar vėliau paprašo pridegti cigaretę arba paklausia, kodėl toks gražus vyras šiandien žiūri liūdnomis akimis.

Dvi draugės greit supranta, kurią iš jų pasirinko svajonių jaunikis, ir kažkuriam periodui, kol išmuš laimės valanda, antroji medžiotoja atsitraukia.

Iš pradžių viskas rutuliojasi nekaltai: draugės, kurios gėrė šampaną prabangiose medžioklės vietose, persikelia į naujo jaunikio, kuriam dažnai per penkiasdešimt, apartamentus, pavyzdžiui, Monake arba Londone.

Taip prasideda antra santykių fazė, kai savotiškas medaus mėnuo baigiasi, o jaunikis jau būna uždaręs grobį į auksinį narvelį ir gali toliau kalti savo milijonus.

Tada abu poros veikėjus užlieja saugumo palaima, atrodo, kad gyvenimas surikiuotas – auksu tviska ir profesinis, ir asmeninis.

Dvi draugės, gero gyvenimo medžiotojos, greit viena kitą supranta, todėl ta, kuri savimi pasirūpino, kviečia tą, kuriai reikėtų irgi rasti tokį egzempliorių.

Logika paprasta: jis turi tiek daug turtingų pažįstamų, kad čia, pavyzdžiui, Maskvos Rubliovkoje, ne tik tave rinksis turtuoliai, bet ir tu galėsi nusižiūrėti mažiausiai šlykštų variantą.

Vis dėlto likimas irgi turi humoro jausmą, todėl kartais įneša šiek tiek dramos. Milijonierius vienas, bet draugės juk dvi, tad kodėl gi neprivertus dėl jo pakovoti?

Yra sakoma, jog tik neturtingi vyrai baiminasi, kad moterys naudosis jų pinigais, – juk jie jų ir taip neturi. O tie, kurie turi, kaip tik mėgsta imti pelenes ir jas paversti barbėmis, kurios po to atitenka jaunesniems kenams.

Bet dabar ne apie tai, o apie fazę, kai milijonieriui pasidaro nebe taip gerai su išrinktąja: užlieja savotiška tuštuma, pradeda lįsti trūkumai, jam norisi turinio, o yra tik gerai ištreniruotas kūnas, brangiai dūsaujantis auksiniame narve.

Tada ir įsitraukia draugė, kuri net pati nesupranta, kaip pradeda kerštauti draugei, kuri ją nustūmė į antrą planą.

Tam tikra prasme tokios medžiotojos visada turi žemą savivertę ir ją gali pasikelti tik kovodamos su kita moterimi.

Atrodytų, visas žaidimo tikslas yra dėl milijonieriaus, bet iš tikrųjų joms reikia ringo, konkurso, pripažinimo, to momento, kai viena triumfuoja, o kita pralaimi.

Pirmoji, kuriai dėmesį parodo turtuolis, mano – aš laimėjau, jis pasirinko mane, dabar galime su panele X toliau draugauti, bet be baimės, nes aš esu princesė, o ji – tik tarnaitė.

Antroji įsitikinusi: palauk, tuoj ateis ir mano valanda, nes pinigų maišas kol kas nemato, kokia tu nevykėlė, o aš išlauksiu.

Nors visos medžiotojos turi daug patirties ir jau yra patyrusios krūvas išdavysčių, tai nesumažina smūgio, kai pirmoji, išvykusi kelioms dienoms į SPA arba pas mamą į gimtinę tvarkyti jos naujo buto reikalų, gauna dėžę su savo asmeniniais daiktais ir prašymu daugiau negrįžti.

Jos vietoje geriau žiūrisi kita, jos nuolankioji geriausia draugė.

Tokios schemos veikia amžinai, milijonierius pats yra tik žaislas šitų draugių rankose, o pasibaigus vienoms varžyboms ir sugriuvus vienai draugių porai iškart susiformuoja naujas duetas, kurio pasąmonėje užkoduota vizija, kad pasaulis pilnas aukso veršių, o adrenalinas, kurį sukelia varžybos, vertas kiekvieno pralieto kraujo lašo.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.