Pasakė, kokios moterys išteka už lepšių: jų menką vertę galima pastebėti tik poruojantis

Yra kategorija moterų, kurios suvysto sėkmės lydimus nevykėlius. Tai – vyrai, kurie socialiai aktyvūs, uždirba pinigų, daro karjerą, ima paskolą butui arba valdo nuosavą verslą, todėl gali sau leisti turėti namą ir dukart per metus skristi atostogauti.

Kokios moterys suvysto tokius lepšius? Jos – gražios, šmaikščios, sugeba elgtis nestandartiškai, bet atsipalaiduoti gali tik prie nevykėlio, nes tikras svajonių vyras joms pačioms yra nepasiekiamas.<br>123rf.com nuotr.
Kokios moterys suvysto tokius lepšius? Jos – gražios, šmaikščios, sugeba elgtis nestandartiškai, bet atsipalaiduoti gali tik prie nevykėlio, nes tikras svajonių vyras joms pačioms yra nepasiekiamas.<br>123rf.com nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Kuliomina.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Viktorija Kuliomina

Aug 11, 2020, 6:18 PM, atnaujinta Aug 11, 2020, 6:20 PM

Jie – punktualūs, tvarkingi, net pedantiški, nuoseklūs, patikimi, tylūs, mylintys mamą, dažnai augę be tėvo, savarankiški.

Sakoma – su tokiais jaunikiais badauti tikrai neteks. Jie sugeba generuoti stabilias pajamas ir kartais tampa milijonieriais.

Jų menką vertę galima pastebėti tik poruojantis, nes stabilumo siekiantis pirmūnas neturėjo laiko rūpintis iškrypusiu stuburu ar aprangos stiliumi, todėl basutės, kojinės ir šortai jam atrodo labai neblogas derinys.

Kokios moterys suvysto tokius lepšius? Jos – gražios, šmaikščios, sugeba elgtis nestandartiškai, bet atsipalaiduoti gali tik prie nevykėlio, nes tikras svajonių vyras joms pačioms yra nepasiekiamas.

Gerbti vyrą ir jo klausytis neišmokė mama, kuri nuolat pabrėžė savo savarankiškumą, vyrų nepatikimumą ir visus įmanomus jų trūkumus. Dažnai tokia mama augina dukrą išsiskyrusi, nes buvo palikta dėl meilužės iš kitos laiptinės.

Akivaizdu, kad neapykanta vyrams, kurie žada aukso kalnus, purto smarkiau nei elektros srovė.

Tokia mama visada abejojo vyrų pažadais, duotas užduotis komentavo ir reguliavo, o pabaigus darbą nustatydavo nepatenkintą miną, nes rezultatas ne toks, kokio ji neva tikėjosi, nors pati tūkstančius kartų pirštu parodė, ką ir kaip reikia daryti.

Dukra nuo mažens mato tokį bendravimą ir mokosi būsimo gyvenimo tiesų: vyrai nesusitvarko, nesupranta, nesugeba, todėl ji turi imtis visko pati ir parodyti, kaip iš tikrųjų reikia vairuoti gyvenimo laivą.

Tokios moterys iš pradžių pasakoja draugėms, o po pirmųjų santuokos metų ir visiems pirmą kartą sutiktiems žmonėms, kaip jos vyras pažinties metu neskoningai atrodė. Jis nežinojo, kuo skiriasi fondiu nuo fua gra.

Nuolat važiavo į Kupiškį ravėti mamos daržų, nors galėjo tiesiog nupirkti jai visą turgaus derlių ir nesukti sau galvos.

O didžiausias siaubas tai, kad jis niekada nesuprato, kam reikalingi elito vakarėliai. Užtat dabar, kai nevykėlis pabuvo jos kvepiančiose ir išlavintose rankose, tapo tikru žmogumi – jo nebe gėda rodyti kitiems.

Ji norėjo atsipalaiduoti, bet jis nustojo jos klausyti. Kažkas ne taip, ji jaučiasi nebegaunanti grįžtamojo ryšio.

Iš tikrųjų lepšis, pabuvęs santuokoje pirmus metus, tradiciškai užsisklendžia savyje ir nusprendžia tylėti, sutikti su viskuo, nesiginčyti, nes tai vienintelis būdas sulaukti senatvės.

Jis mokosi atbukinti savo klausą nuo jos balso, kad tarp uodo zvimbimo ir žmonos kalbų neliktų jokio skirtumo.

Skirtis ar spręsti savo kompleksų kilmės neplanuoja. Jis mano, kad visos moterys vienodos, todėl kartą suklydus užteks šlaistytis. Suprask, prie šito siaubo jis beveik priprato.

Visi buvo tokiose situacijose, kai prie vaišių stalo su giminėmis ar draugais kas nors pasako mintį apie tikrus vyrus, o kompanijoje esanti siaubūnė griežtu balsu pareiškia: „Jūs tai mano vyrui pasakykite, nes iš jo jokios naudos. Viską jam parodau po šimtą kartų, vis tiek nesugeba padaryti. Kai reikia spręsti rimtus klausimus, jis žiūri išsižiojęs ir skėsčioja rankomis, o kai prasideda futbolas, pirmas lekia ant sofos su alaus buteliu.“

Taip atrodo moteris, kuri ištekėjo už patikimo puponauto, kurio savivertė tokia žema, kad galėtų savo žmonos net atsiprašyti už tai, jog gimė.

Jis apskritai nesuprato, kaip sugebėjo ją vesti, nes tokiems kaip jis tokios moterys yra tik svajonė. Kai svajonė išsipildo, o kobra su vestuviniu žiedu išsirango be jokių skrupulų, prasideda kasdienės nuodų injekcijos ir vyro molio minkymas.

Vienintelis tokio patino išsigelbėjimas – saugus inkaras ant sofos, nuolatinis buvimas darbe ir reguliarus tupėjimas garaže pas auto- ir motomėgėjus tyliai viliantis, kad vieną dieną automobilis mirtinai prispaus ir nebereikės pareiti namo. Kitų variantų nėra.

O ką veikia jo žmona cerberis? Ji skaito daug psichologinių knygų, šventai tiki, kad yra tikras aukso puodas savo sutuoktiniui.

Ji kartoja audiomantras, kad verta daugiau, bet turi drąsos tik kartais susirašyti su vyrais per pažinčių programėlę arba paflirtuoti su užsieniečiais.

Gauto adrenalino užtenka iliuzijai, jog bet kada panorėjus, pelningai išsiskyrus, šimtai vyrų norės jos savo lovoje.

Ką daryti? Pradėsiu nuo moterų, kurios atpažino save ir vis dar turi drąsos skaityti šį tekstą iki pabaigos, – šaunuolės, jūs turite daug vidinės jėgos, bet nebūtina jos lieti ant savo puponauto.

Įsivaizduokite, jei vieną dieną nustotumėte iš jo tikėtis poelgių, nebepaliktumėte balso žinučių su instrukcijomis, o tiesiog užsirašytumėte į floristės kursus arba išmoktumėte šokti viliotinį, kaip apsidžiaugtų ir lengviau atsikvėptų jūsų užspaustas vyras.

Pagaliau skirtumėte laiko sau, nuliptumėte sutuoktiniui nuo sprando, o gal net sugebėtumėte išbandyti visą tarpasmeninių santykių psichoterapijos kursą, nes tokio tipo poničkos atkrinta jau po pirmo seanso.

Profesionalą apkaltina nekompetencija, o draugėms guodžiasi, kad liko nesuprasta ir jokio stebuklingo efekto tos terapijos nedaro: ji gali ir bičiulėms pasiguosti už dyką gurkšnodama šampaną.

Ką daryti, jei esate toks finansiškai patikimas ir sėkmės lydimas vyras, kurį su pjūklu kasdien persekioja nuosava žmona.

Galite nueiti prie veidrodžio ir rimtu veidu pasakyti: „Šitas tekstas ne apie mane.“ Tada paskambinti mamai ir padėkoti jai, kad taip stipriai jus traumavo.

Jeigu atlikote pirma išvardytas užduotis, žinokite – esate pasiruošęs toliau kentėti savo siaubūnę moterį.

Nes Tikri Vyrai, kurie supranta, kad kažkas ne taip, nelaukia instrukcijų, jie imasi veiksmų, kol pagaliau atsiranda vertė ne tik sąskaitoje, bet ir galvoje.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.