Lietuvės romanas su žvaigžde baigėsi netikėtai: „Visiems vyrams reikia tik vieno“

Net nežinau, nuo ko pradėti savo pasakojimą. Galbūt nuo to, kad socialiniuose tinkluose seku daugybę garsių žmonių iš Lietuvos ir užsienio. Man įdomu žinoti, kuo ir kaip jie gyvena. Dažnai parašau komentarą po jų nuotraukomis. 

Juokas juokais, bet tikrai viena pati sau patyliukais pradėjau svajoti apie tai, koks būtų mano gyvenimas su žvaigžde.<br> 123rf nuotr.
Juokas juokais, bet tikrai viena pati sau patyliukais pradėjau svajoti apie tai, koks būtų mano gyvenimas su žvaigžde.<br> 123rf nuotr.
Negalėjau patikėti, kad man, paprastai lietuvaitei, taip gali nutikti – kad man gali rašyti tokia žvaigždė iš Holivudo.<br> 123rf nuotr.
Negalėjau patikėti, kad man, paprastai lietuvaitei, taip gali nutikti – kad man gali rašyti tokia žvaigždė iš Holivudo.<br> 123rf nuotr.
Negalėjau patikėti, kad man, paprastai lietuvaitei, taip gali nutikti – kad man gali rašyti tokia žvaigždė iš Holivudo.<br> 123rf nuotr.
Negalėjau patikėti, kad man, paprastai lietuvaitei, taip gali nutikti – kad man gali rašyti tokia žvaigždė iš Holivudo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

M.

2020-10-18 21:19

O vieną dieną po eilinio komentaro savo pašto dėžutėje sulaukiau netikėto laiško iš vieno garsaus užsieniečio aktoriaus.

Pradžioje jo laiškai buvo trumpi. Jis padėkodavo už komplimentus ir gražius palaikymo žodžius. Vėliau laiškai ilgėjo, pradėjome dalintis asmeninėmis gyvenimo detalėmis. Tiksliau, jis labai domėjosi mano gyvenimu, ką veikiu, kur gyvenu, kuo užsiimu. 

Pradėjau įtarti, kad čia gali būti sukčiai. Negalėjau patikėti, kad man, paprastai lietuvaitei, taip gali nutikti – kad man gali rašyti tokia žvaigždė iš Holivudo. Juk tokiems žmonėms per dieną po kelis šimtus ar netgi tūkstančius gerbėjų rašo. Kodėl jis susidomėjo  manimi? 

Tačiau misteris Holivudas niekaip neatlyžo ir pasiūlė susiskambinti - pabendrauti per video pokalbį. 

Galiausiai sutikau. Sutartu laiku susiskambinome. O Dieve, ten buvo tikrai jis!!! Ir balsas, ir išvaizda, manieros. Šypsojosi man ir bėrė saldžiausius komplimentus. Mintis apie sukčius išgaravo per akimirką – juk neįmanoma imituoti visiškai identišką žvaigždės išvaizdą, namus, kuriuose jis gyveno. Atpažinau tuos pačius baldus, paveikslus, baseiną ir kiemą, nes vaizdelius iš savo namų jis dažnai keldavo į socialinius tinklus.

Virpėjau iš jaudulio. Nepaisant to, kad buvau sutrikusi, kalbėjomės gana ilgai. Nežinau, kuo jį sudominau, gal savo paprastumu, gal išvaizda, kurią nepaliaujamai gyrė. Vis domėjosi, kur ta Lietuva ir net ėmė planuoti, kaip pas mane atskristi.

Tirpau iš laimės, o gal netgi įsimylėjimo. Nerūpėjo netgi tai, kad misteris Holivudas buvo vedęs. Jis sakė, kad jų santuoka – tik dėl akių ir gerbėjų. Kiekvienąkart socialiniuose tinkluose pasirodžius kokiai poros nuotraukai prašydavo nekreipti dėmesio, nes tai esą vadybininkų reklaminis triukas. Jiedu seniai negyvena kaip vyras ir žmona. 

Susirašydavom ar susiskambindavom kasdien, ryte ir vakare. Jei jis turėdavo darbų, kelias dienas nerašydavo, tačiau vėliau kompensuodavo tą laiką su kaupu. Juokas juokais, bet tikrai viena pati sau patyliukais pradėjau svajoti apie tai, koks būtų mano gyvenimas su žvaigžde.

Praėjus kelioms savaitėms, gal mėnesiui po mūsų bendravimo mano žvaigždė pranešė džiugią naujieną – jis pagaliau oficialiai nusprendė išsiskirti su savo žmona. Velniop jam ta reklama, jis nori būti laisvas ir pradėti naują gyvenimą su nauju žmogumi. Galbūt netgi Lietuvoje ar Europoje, arčiau manęs. 

Aš net drebėjau iš laimės. Negalėjau patikėti, kad tai vyksta iš tiesų. Kaip kokiame filme... Tik filmai turi pabaigą. Dažniausiai netikėtą. O manosios istorijos pabaiga – daug įdomesnė nei kino filme. 

Po daug žadančių kalbų apie skyrybas ir planų gyventi kartu mano žvaigždė netrukus pradėjo kalbėti apie savo sunkią finansinę padėtį. Esą dėl koronaviruso filmavimai sustoję, sutartys užšaldytos, pajamų neturi, žmona dėl skyrybų užsimojo atimti paskutinius grašius. 

Man pasidarė keista, kad Holivudo aktorius guodžiasi neturintis pinigų. Bet nieko nesakiau, ką aš nusimanau apie Holivudo gyvenimą. Tačiau žvaigždė kuo toliau, tuo dažniau pradėjo minėti pinigus, skolas ir kaip jam dabar reikalinga finansinė parama. 

Galiausiai vieną vakarą man bemeilikaudamas jis tiesiai šviesiai paprašė pinigų: „Baby, gal gali atsiųsti man 600 eurų advokatui?“ Esą išsiskyręs jis kaip mat atskris pas mane, arba aš pas jį, ir gyvensim ilgai ir laimingai. Net nustebau - ko jis ką tik manęs paprašė?

Man net buvo sunku patikėti, kad tikrai nepasigirdo, nes pakartojo tai kelis kartus. Holivudo žvaigždė prašo pinigų iš eilinės lietuvės, paprasto biuro administratorės? 

Supykau, įsižeidžiau, supratau, kad mane visą tą laiką mulkino. 

Bijojau sukčių, bet vis tiek pakibau ant kažkokio apgaviko kabliuko. Dabar netgi abejoju, ar tikrai ten buvo tas garsus aktorius, ar tik į jį meistriškai įsikūnijęs apgavikas (ar net, greičiausiai, visa komanda), sugalvoję puikų planą, kaip iš moterų iškaulyti pinigų. Todėl ir nerašau jo tikrojo vardo, nes galbūt tas tikrasis aktorius nieko apie tai nenutuokia? O jei nutuokia ir iš tiesų pats viską organizuoja? 

Supykusi parašiau jo profilyje komentarą, kad ši „žvaigždė“ iš vargšių vienišų moterų kaulija pinigų. Netrukus mano komentaras buvo pašalintas, o aš užblokuota. 

Taigi, mielos moterys, nepasitikėkit nei Holivudo gražuoliukais, nei kaimo berniukais. Dabar visiems vyrams reikia tik vieno. Ir visai ne to, apie ką galvojot ir apie ką perspėdavo mūsų mamos ir močiutės. Dabar visiems vyrams reikia tik pinigų!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.