Pažinčių svetainėje užtiko tai, ko nereikėjo pamatyti: „Būkit geri, nedarykite gėdos“

Norėčiau ir aš pasipasakoti nutikusią nemalonią istoriją, į kurią įsipainiojau. Ji ne visai apie mane. Ji apie mano draugės šeimą. Dabar jaučiuosi esanti ta, kuri gali nulemti jos likimą.

Pažinčių svetainėse dabar daug kas ieško sau antrosios pusės.<br>123rf nuotr.
Pažinčių svetainėse dabar daug kas ieško sau antrosios pusės.<br>123rf nuotr.
Pažinčių svetainėse dabar daug kas ieško sau antrosios pusės.<br>123rf nuotr.
Pažinčių svetainėse dabar daug kas ieško sau antrosios pusės.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Marta

2020-11-16 18:27

Esu vieniša, bet kadangi dabar karantinas, kavinėse ir klubuose poros nesusirasi, dažnai įsijungiu pažinčių svetaines. Ten dabar visi ieško sau antrosios pusės.

Ir vieną vakarą pamačiau tai, ko visai neturėjau. Visai atsitiktinai vieną vakarą pažinčių programėlė man į porą siūlo pažįstamą veidą – geriausios draugės vyrą.

„Čia dabar?“ – net sutrikau. Juk mano draugė su Aidu (sakykim, kad toks jos sutuoktinio vardas) prieš metus susituokė, į Balį medų kopinėti skrido, naują butą nusipirko, remontą darė, įrenginėjo savo lizdelį ir ruošėsi šeimos pagausėjimui.

Nieko nesuprantu. Kažkaip nesitiki. Ir smalsu beprotiškai, kas ten vyksta. Nusiunčiau padariusi ekrano kopiją kitai mūsų bendrai draugei paklausti, ar taip gali būti?

„Gal čia pažinčių svetainė senas anketas siūlo? Gal Aidas tiesiog pamiršo išsitrinti savo viengungio anketą?“ – klausiu. Bet bičiulė paaiškina, kad nenaudojamos anketos užšaldomos.

Tuomet po ilgų svarstymų ir galvos kraipymų nusprendžiam, kad yra tik du paaiškinimai. Arba vyras ją apgaudinėja ir pažinčių svetainėje galbūt ieško meilužės, arba jie skiriasi mums nieko nežinant ir jos vyras tikrai ieško meilužės.

Tik kaip elgtis mums? Ką patartumėte mūsų vietoje?

A) Nesikišti, nes tai ne mūsų reikalas? Šeima turi savo gyvenimą ir jis turi tekėti be aplinkinių įsikišimo?

B) Jei jau vyras pažinčių svetainėje, vadinasi, tikrai nieko gero draugės šeimoje nėra. Galbūt ji ir pati viską žino, tik mums nesako. Tad neverta pyktis ir pykdyti žmogaus.

C) Skambinti draugei ir pasakyti, ką pamačiau pažinčių svetainėje. Aš draugės vietoje norėčiau žinoti ir nebūti kvailinama. Juo labiau, kad visas internetas apie tai tuoj sužinos ir papasakos jai kas nors kitas.

Aišku, atsakymą aš jau turbūt ir taip žinau ir be salės pagalbos. Nedarysiu nieko. Lauksiu, kol viskas išsirutulios savaime.

Bet jei šį laišką skaito draugės vyras Aidas, arba kiti vedę aidai, turiu vieną prašymą – vyrai, būkit geri, nedarykit sau gėdos.

Juk tos anketos viešos, visi jūsų kolegos, draugai, pažįstami jas mato. Kam šitaip viešoms apkalboms pasmerkti savo žmoną ir save patį?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.