Po gimdymo sutuoktinio replika išmušė iš vėžių: „Tos“ vietos dar niekas nežemino“

Norėjau paklausti moterų nuomonės apie vyrų „komplimentus“. Galbūt galės padėti man šioje situacijoje ir vyrai, nes jaučiuosi pažeminta savo sutuoktinio.

 Žmoną įskaudino vyro replika apie pasikeitusį kūną.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Žmoną įskaudino vyro replika apie pasikeitusį kūną.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Visą laiką liekna buvusi moters po gimdymo priaugo šiek tiek svorio.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Visą laiką liekna buvusi moters po gimdymo priaugo šiek tiek svorio.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Tokius žodžius skaudu būtų girdėti kiekvienai moteriai.
 Tokius žodžius skaudu būtų girdėti kiekvienai moteriai.
Sutuoktiniui užkliuvo išplatėję moters klubai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Sutuoktiniui užkliuvo išplatėję moters klubai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Justė

Mar 27, 2021, 11:41 AM

Sulaukiau iš jo pastabos, kuri buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus. Niekada tokių replikų nebuvau girdėjusi nei iš vieno vyro, juo labiau, iš savojo.

Pabandysiu trumpai ir drūtai, labai neišsiplečiant į detales. Visą gyvenimą buvau liekna kaip nendrė. Ilgos kojos ir lieknas liemuo, „kūdos“ rankos, jokio pagurklio, jokio pilvo.

Jei ir priaugdavau kokį papildomą kilogramą per žiemą, tai pavasarį pradėjus vėl daugiau vaikščioti po parkus ar važinėti dviračiu jį kaip mat ištirpindavau.

Nesilaikydavau nei dietų, nei sportuodavau, tiesiog džiaugiausi tokia dėkinga figūra, kurią paveldėjau iš mamos.

Po gimdymo mano apimtys šiek tiek pasikeitė. Pradžioje svoris labai krito, po to, karantinui įsisiūbavus ir užsisėdėjus namuose, pradėjo augti. Nelabai daug priaugau, sveriu 60 kg, beveik kaip ir mokyklos laikais.

Tačiau po gimdymo svoris pasiskirstė kažkaip kitaip ir vizualiai atrodžiau šiek tiek „platesnė“. Bet neėmiau į galvą. Kai kasdien rūpiniesi 10 kartų per dieną kakojančiu ir sisiojančiu kūdikiu, tavo pačios užpakalis tikrai būna paskutinėje vietoje.

Deja, neseniai paaiškėjo, kad mano vyras galvoja kitaip. Vieną vakarą man gaminant vakarienę jis rėžė: „Na ir užpakalis pas tave išplatėjęs. Gal tau kėglio pratimų reikėtų padaryti?“ Suprask, kad po gimdymo reikėtų susirūpinti ne tik savo figūra, bet ir išplatėjusiu moterišku „kanalu“, nežinau, kaip tai delikačiau pavadinti.

Tokia replika mane išmušė iš vėžių. Manau, kad tai girdėti skaudu būtų kiekvienai. Kažką nuleidau juokais, bet viduje norėjosi verkti. TOS vietos dar niekas nežemino.

To iš savo mylimo žmogaus išgirsti nesitikėjau. Juk pagimdžiau vaiką, ne „kotletą“ iškepiau. Natūralu, kad moters kūnas po tokio sunkaus darbo keičiasi. Ir tikrai ne į gerąją pusę.

Labai liūdna, kad ne visi tai supranta. Bet ką daryti mano atveju? Jei jau vyras mestelėjo repliką, vadinasi, jam tokie kūno pokyčiai akivaizdžiai kliūna, be reikalo tokiomis frazėmis nesimėtytų.

Kaip man tuos savo klubus dabar susiaurinti? Nes panašu, kad praplatėjo jie ne tik dėl riebaliukų – praplatėjo patys kaulai.

Ir galbūt kas nors esate dariusios kėglio pratimų? Ar jie veiksmingi? Ir apskritai, ar po gimdymo įmanoma susigrąžinti savo mergautines formas?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.