Konkursas „Kalėdos, kurių niekada nepamiršiu“ – pasidalykite istorija ir laimėkite dovanų kuponą

Artėja pačios gražiausios žiemos, o gal net ir metų šventės. Nepaisant to, kad už lango žvarba, šios šventės mūsų gyvenimus pripildo neišdildomų įspūdžių ir šilumos.

 Kalėdos.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Kalėdos.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2022, 4:49 PM

Kiekvienas iš mūsų turi sukaupęs nepamirštamų istorijų, nutikusių būtent Kalėdų laikotarpiu. Laikas prisiminti ir pasidalinti! 

„Bendraukime“ skelbia konkursą „Kalėdos, kurių niekada nepamiršiu“ ir kviečia prisiminti savo įsimintiniausias žiemos šventes. Vieni prisiminimai kelia šypseną, o kiti verčia vėl pasijusti nejaukiai... 

Galbūt per žiemos šventes sulaukėte stebuklo? Įgyvendinote savo svajonę? Sutikote mylimąjį ar su juo patyrėte gyvenimo nuotykį? Galbūt palėpėje tarp kalėdinių žaisliukų netikėtai radote ir daug metų saugotą paslaptį?

O gal šventes renkatės švęsti ne taip, kaip visi ir kuriate naują šeimos tradiciją prie egzotiškais patiekalais nukrauto stalo, leidžiatės į keliones, ar lankote likimo pamirštus ir nuskriaustus?

Lauksime jūsų istorijų iki gruodžio 31 d. el.paštu bendraukime@lrytas.lt. Taip pat galite pasakojimus atsiųsti naudodamiesi mobiliąja lrytas.lt programėle arba įkelti tiesiai čia.

Geriausių ir didžiausio skaitytojų susidomėjimo sulaukusių istorijų autorius apdovanosime prizais – 50 eurų „Vilnius Grand Resort“ vertės kuponais. Maloniam laikui, poilsiui ir akimirkoms su brangiausiais žmonėmis.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.