Paskelbti konkurso „Atspėk, kurios žvaigždės šypsena“ laimėtojai

Naujienų portale Lrytas.lt vyko konkursas „Atspėk, kurios žvaigždės šypsena“. Pagrindinis konkurso organizatorius – klinika „Grožio chirurgija“ – ne tik tobulino dainininkės Simonos Nainės, krepšininko Roberto Javtoko ir renginių organizatorės Kristinos Kaikarienės dantis, bet ir įsteigė dovanas trims portalo skaitytojams, atspėjusiems, kieno šypsenos buvo rodomos video siužetuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2015, 9:00 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 1:18 PM

Prizų vertė – 60 eurų vertės čekis klinikos „Grožio chirurgija“ odontologų paslaugoms įsigyti.

Mėnesį laiko trukusiame konkurse buvo parodyti trys reportažai apie Lietuvos įžymybių šypsenas.

Iš viso sulaukta beveik 1000 spėjimų – tiek žmonių rašė, bandydami atspėti, kieno šypsenas dailina odontologai. Suklydo tik vos daugiau nei 200 spėliojusių. Kam atiteko 60 eurų vertės čekiai, burtų keliu rinko kompiuterio programa.

Viena iš laimėtojų – vilnietė Irma Patriubavičiūtė, kuri teisingai įminė mįslę ir žiūrėdama pirmą siužetą atspėjo, kad šypsena koreguojama grupės „Pinup Girls“ narei bei „Eurovizijos“ vedėjai S. Nainei.

Nemažai portalo lrytas.lt skaitytojų ją supainiojo su dainininke Natalija Bunke, stiliste Agne Jagelavičiūte, dainininke Aiste Smilgevičiūte ir kitomis žymiomis moterimis. Primename, kad Simona Nainė odontologių kėdėje per procedūras net užmigo.

Antrąją savaitę projekte dalyvavo Kauno „Žalgirio“ puolėjas R. Javtokas. Jis dantų gydymą pradėjo, nes dėl nuolat patiriamos įtampos treniruočių ir varžybų metu miegodamas griežia dantimis – dėl to bėgant metams sportininkui pradėjo dilti dantys.

Sprendžiant iš spėliojimų, R. Javtokas savo „šypsenų broliais“ gali vadinti baleto primarijų Nerijų Jušką, kolegą krepšininką Šarūną Jasikevičių ar aktorių Audrių Bružą. Krepšininką atpažino ir čekį laimėjo Ieva Marcinkutė iš Kauno.

Paskutinė projekto dalyvė buvo renginių organizatorė K. Kaikarienė, žurnalistams atskleidusi savo panišką odontologų baimę – moteris į gydytojo kėdę atsisėsti gali tik tuo atveju, jei visos procedūros metu ji miega ir nieko nejaučia.

Siekdami atspėti, kuri žvaigždė yra filmuojama, portalo skaitytojai rašė, kad tai gali būti dainininkė Irena Starošaitė, atlikėjo Radži gerbėja Raisa Šarkienė ar neseniai M.A.M.A. apdovanojimą pelniusi Džordana Butkutė.

Vis tik laimė šįkart nusišypsojo Gintarei Mačiulaitytei iš Kauno, kuri atspėjo teisingai ir buvo išrinkta čekio laimėtoja.

Visos trys laimingosios gauna po 60 eurų vertės čekį klinikos „Grožio chirurgija“ odontologų paslaugoms įsigyti. Konkurso rengėjai su laimėtojais susisieks asmeniškai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.