Sveikiname konkurso „Kliento šypsena“ nugalėtojus!

Šią vasarą portalo lrytas.lt skyrelyje „Bendraukime“ vykęs konkursas „Kliento šypsena“ pasiekė finišą. Skelbiame konkurso nugalėtojus, kuriems atitenka vertingi „Bitė Lietuva“ įsteigti prizai, kurių pagrindinis – planšetinis kompiuteris.

Ačiū visiems dalyviams už puikias istorijas! Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.<br>„123rf.com“ nuotr.
Ačiū visiems dalyviams už puikias istorijas! Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-04 09:49, atnaujinta 2017-10-17 15:16

Ačiū visiems skaitytojams, kurie konkurse dalinosi geromis istorijomis apie tai, kaip juos puikiai ar nepamirštamai aptarnavo parduotuvėse, restoranuose, grožio salonuose ir net traukiniuose.

„Buvo smagu skaityti, jog ir kitos šalies bendrovės bei jų darbuotojai rūpinasi savo klientais. Juk dažnai nepakanka klientui tik pasiūlyti gerą kainą, jį pirmiau reikia pažinti, sudominti ir su nuoširdžia šypsena veide paklausti „kaip sekasi?“. Tokios mažos detalės padeda sukurti ilgalaikį ryšį ir paskatina klientą pas jus sugrįžti vėl ir vėl“, – sakė „Bitė Lietuva“ pardavimų vadovas Giedrius Skliutas.

Renkant konkurso nugalėtojus, daugiausia dėmesio buvo kreipiama į tai, kiek istorijų herojai papildomai stengėsi dėl kliento, kiek siekė jį pažinti bei koks buvo paties rašinio skaitomumas.

Pagrindinis prizas (planšetinis kompiuterio LG G Pad 8.0 LTE) atiteko Elitai už jos pasakojimą apie nuostabią pardavėją Renatą, kuri rūpinasi autorės 85 metų mama lyg gera savo drauge: padeda išsirinkti produktus, išmoko naujų receptų ir visada ją pralinksmina.

Kiti išmanūs prizai atitenka: Ilonai (išmaniosios svarstyklės „Medisana“) už istoriją apie su visais nevengiantį pabendrauti kito prekybos centro pardavėją; Guodai (išmaniosios ausinės „Samsung Gear Circle“) už pasakojimą apie konduktorių, kuris išgelbėjo ją iš nepatogios situacijos ir Donatui (belaidis garsiakalbis „Samsung level Box mini“) už puikią patirtį, renkantis naują išmanųjį telefoną.

Ačiū visiems dalyviams už puikias istorijas! Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.