Pora paneigė niūrias bioenergetiko prognozes

Su vyru susituokėme šio amžiaus pradžioje. Kaip ir dauguma porų, pačioje vedybinio gyvenimo pradžioje neplanavome šeimos pagausėjimo. O po trejų metų nusprendėme, kad gal ir laikas jau būtų pagalvoti apie didesnę šeimą... Taip prabėgo pirmieji metai, bet gandrų nesulaukėme, taip dar vieni metai ir vėl vieni. Tada nusprendėme, kad reikia kreiptis pagalbos į gydytojus. Man tuomet buvo 29-eri.

Pastaruosius dvejus metus tiesiog džiaugėmės gyvenimu, ir štai - sulaukėme deimantų vertos žinios.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Pastaruosius dvejus metus tiesiog džiaugėmės gyvenimu, ir štai - sulaukėme deimantų vertos žinios.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra

Nov 26, 2013, 10:12 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:52 AM

Gydytojas pasitaikė supratingas. Na, matyt, kitokie ir nedirba vaisingumo klinikoje. Buvo atlikti visi reikiami tyrimai ir man, ir vyrui... Tyrimų rezultatai buvo geri, kitaip tariant, buvo nustatyta, kad jokių patologinių bėdų ar ligų neturime. Buvo nutarta stimuliacija padėti pastoti, tačiau pirmasis kartas buvo nesėkmingas. Stimuliacijų vaistais turėjau 3, jos visos buvo daromos su pertraukomis.

Kadangi vaikelio vis nebuvo, nutarėme pasikonsultuoti su kitu gydytoju. Konsultacijos rezultatas – viskas yra gerai, kelias, kurį praėjome – teisingas... Grįžome vėl pas tą patį gydytoją.

Buvo padaryta operacija, kurios metu atliktas kiaušintakių praeinamumo tyrimas ir kartu suaktyvintos kiaušidės. Sakoma, kad po šios operacijos 50 proc. padidėja tikimybė pastoti. Deja, gandrai ir vėl neaplankė.

Tada gydytojas pasiūlė atlikti inseminaciją. Sutikome, bet ir vėl sekė nusivylimas.

Galiausiai atėjo diena, kai gydytojas pasiūlė mėginti dirbtinį apvaisinimą. Gydytojas išaiškino visas galimas pasekmes, kiek reikės vartoti vaistų. Kadangi iki šio momento buvau ir taip nemažai jų suvartojusi, tai nebesinorėjo savo organizmo kankinti, nes visi vaistai turi šalutinį poveikį.

Su vyru nusprendėme, kad šioje vietoje dedame tašką, ir kad bus taip, kaip bus...

Netikėtai viena draugė, kuri taip pat negalėjo susilaukti kūdikio, papasakojo, kad ji vyko pas bioenergetikus. Esą jis padėjo pastoti. Nusprendėme ir mes pabandyti susitikti su bionenergetiku. Susitikome, o jis tiesiai šviesiai pasakė, kad aš vaikų niekada neturėsiu. Oi, kokie buvo skaudūs tie žodžiai. Visą dieną praleidau ašarodama. Matyt, tai buvo taškas. Nors viltis niekada nebuvo dingusi.

Bet čia, žinoma, ne istorijos pabaiga.

Pastaruosius  dvejus metus tiesiog džiaugėmės gyvenimu: keliavome, vyras pradėjo sportuoti, aš – lankyti jogą, aplankydavome kone kiekvieną spektaklį, koncertą.

Ir štai, vieną dieną aplanko deimantų verta žinia – mes laukiamės kūdikio. Buvo netikėta. Bet tuo pat metu – ir laukta...

Šiandien sūpuojame dukrytę ir tikimės, kad jai galėsime padovanoti broliuką ar sesutę.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.