IKEA interneto svetainėje pirkėjas išvydo apgavystę

Kartkartėmis apsilankome IKEA parduotuvėje. Tyčia ar netyčia kai kurios kainos įstringa į atmintį, ypač šių pagalvėlių, kurios visur išdėliotos.

Parduotuvė IKEA Vilniuje duris atvėrė prieš metus.<br>D.Umbraso nuotr.
Parduotuvė IKEA Vilniuje duris atvėrė prieš metus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tom

Oct 1, 2014, 1:35 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 12:40 AM

Pridedu dvi tos pačios pagalvės puslapio foto (pirmoji užfiksuota 2014 m. birželio 11 d., o antroji – 2014 m. rugsėjį). Pirmoje matyti, jog pagalvė kainavo 14,99 lito, o šį rudenį jie paskelbė, kad 14,99 lito yra „nauja žema kaina“, o pradinė kaina atseit buvo 19,99 lito. Niekada tokios kainos nėra buvę (yra kainavę 9,99 lito per vasaros išpardavimą). Tokios švediškos nuolaidų darymo technologijos.

***

Komentuoja IKEA parduotuvės vadovas Marius Martinaitis:

„Norime padėkoti „Lietuvos ryto“ skaitytojui ir pastabiam mūsų interneto svetainės lankytojui už atsiųstą pastabą dėl kainų komunikacijos neatitikimo. Mes, IKEA, ypatingą dėmesį skiriame sąžiningai prekybai, todėl kiek galėdami stengiamės reaguoti į bet kokius nesklandumus parduotuvėje ir interneto svetainėje.

Ką tik išleidome 2015 metų katalogą, kuriame sumažintas kainas pažymėjome atitinkamu ženklu – „Nauja žemesnė kaina“. Šiuo ženklu taip pat žymime prekes IKEA interneto svetainėje – joje per klaidą ir atsirado netiksli informacija apie skaitytojo minimą pagalvėlės kainą (19,99 Lt). Parduotuvėje ji kainuoja 14,99 Lt.

Šios ir kitų prekių kainų komunikacija parduotuvėje yra sąžininga ir teisinga, todėl visi mūsų pirkėjai gali apsipirkti be rūpesčių. Dabar pakartotinai tikriname, ar IKEA interneto svetainėje nėra daugiau panašių neatitikimų.“

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.