Draugės sveikinimas mamą paliko be žado – išsižiojo abi su dukra

Noriu pasidalinti istorija, kaip geri norai netikėtai baigiasi nemenka sumaištimi. Paskui iš šitos istorijos su vyru iki soties prisikvatojome, bet kai tai atsitiko, man tikrai nebuvo juokinga. To iš senos geros draugės tikrai nesitikėjau. 

 Draugės sveikinimas paliko be žado ne tik mamą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Draugės sveikinimas paliko be žado ne tik mamą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Draugės sveikinimas paliko be žado ne tik mamą.<br> Stopkadras
 Draugės sveikinimas paliko be žado ne tik mamą.<br> Stopkadras
Daugiau nuotraukų (2)

Ligita

Dec 25, 2017, 11:40 AM, atnaujinta Dec 29, 2017, 11:35 AM

Netikėta draugės žinutė

Prieš pat šventes tiek rūpesčių ir lakstymo, kad momentais pradedi jaustis kaip be galvos. Laiko maža, o norisi viską suspėti... 

Švenčių išvakarėse su drauge per feisbuką konsultavomės dėl šventinių patiekalų, kalbėjomės apie tai, kiek darbų dar nepadaryta, skundėmės laiko stoka, tuo pat metu laksčiau į virtuvę ir bandžiau nors kiek aptvarkyti namus.

Atsakiusi į draugės žinutę nulėkiau prie puodų, o mano septynerių metų dukra liko žaisti kambaryje, kuriame stovi kompiuteris. 

Savaime suprantama, kad tokio amžiaus vaikas jau moka naudotis išmaniosiomis technologijomis, todėl visai nenustebau išgirdusi dukros šauksmą: „Mama, teta atsiuntė tau kažkokį filmuką!“ 

Pagalvojusi, kad draugė pasidalino įmantrių salotų gamybos paslaptimis, nieko blogo neįtardama atsakiau: „Tai įjunk, pažiūrėk, kas ten!“ 

Šoke – abi su dukra

„.... išjunk tuojau pat!“, – suklykiau.

Dukra išjungė šitą nuogalių karnavalą, nuvariau ją nuo kompiuterio, o tada pasižiūrėjau, kas gi atsiuntė šitą siaubą. 

Kaip vėliau išsiaiškinome, nieko blogo neįtardama, galvodama, kad vaizdelį matysiu tik aš viena, draugė nusprendė sureaguoti į mano skundus dėl nesibaigiančios šventinės ruošos ir pajuokauti. 

Atsiuntė video su prierašu: „Jie paklausė, kur gyveni. Nesupyk, daviau jiems tavo numerį. Jie atbėga tau padėti tvarkytis prieš šventes“. O jie – tai būrys jaunų nuogų, gražiai nuaugusių vyrukų.

Manė, kad tai mane privers nors trumpam pamiršti ant viryklės pukšinčius puodus ir nešluotus namų kampus... Dukros paprašiau įjungti, pažiūrėti kas ten per filmukas, tai vaikas ir pažiūrėjo. Abi buvom šoke. 

Kai vyras grįžo į namus iš parduotuvės ir viską jam papasakojau, kvatojo susiriesdamas gal penkias minutes. Kai nustojo juoktis, pasiūlė daugiau neleisti dukrai landžioti po mano asmenines žinutes, nes nežinia, ką dar sugalvos atsiųsti mano pamišusios draugės. 

Žinot, taip ir padarysiu.  

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.