Neatsistebi keistu skelbimu: „Vien aprašymas vertas 3000 eurų“

„Pas jus gausu ne tik verslo, ekonomikos, technikos aktualijų, bet yra ir smagių, įdomių straipsnių, vaizdo medžiagų dienai pagražinti. Manau skaitytojams būtų įdomus šio skelbimo aprašymas“, – rašė „Bendraukime“ skaitytojas, kurį skelbimų portale patraukė ne pardavinėjama prekė, bet jos aprašymas. Todėl nutarė juo pasidalinti su kitais.

 Žmones prajuokino šmaikštus pardavėjų požiūris į kolonėlių aprašymą.<br> Stopkadras
 Žmones prajuokino šmaikštus pardavėjų požiūris į kolonėlių aprašymą.<br> Stopkadras
 Žmones prajuokino šmaikštus pardavėjų požiūris į kolonėlių aprašymą.<br> Stopkadras
 Žmones prajuokino šmaikštus pardavėjų požiūris į kolonėlių aprašymą.<br> Stopkadras
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 19, 2018, 8:35 AM

Pasak skelbimą skaičiusių žmonių, ne kolonėlės, bet aprašymas vertas 3000 eurų. Žmonės juokavo, kad kolonėlių savininkas galėtų būti pastoriumi.

„Kartais mus aplanko sėkmė, bet kartais ir nesėkmė. Sėkmė tam tikroje situacijoje mus nudžiugina tada, kai mes prieš ką nors darydami teisingai suprantam tos situacijos realybę. Mūsų sėkmė gyvenime priklauso nuo teisingo realybės suvokimo. Ši akustinė sistema muzikinę realybę perkels į jūsų namus. Siekime tik tikrų dalykų, nes tai padeda suvokti pačią tikrovę, realybę. Padėkime vieni kitiems suvokti tas, mus supančias, realybes ir mus visus aplankys sėkmė. 

Kai mes jau patenkinome pagrindinius savo kūno poreikius – sočiai pavalgėme ir atsigėrėme, mums prisireikė patenkinti mumyse slypintį savirealizacijos poreikį. Kai patenkinome ir tai, mes pasijutome sėkmingi.

Tada mums prisireikė savo sėkmę parodyti aplinkiniams. Mes savo sėkmę susiejome su brangiu laikrodžiu ir automobiliu, ir tai, kaip sėkmės įrodymą, jau ilgą laiką demonstruojame supančiai aplinkai. Mes nesuprantam kodėl, bet vis tiek nesame iki galo laimingi. Ko mums dar trūksta? 

Įspaudus mygtuką, kolonėlės išnyksta – priešais atsiranda scena su muzikantais. Išsigąsti neverta – atspaudus mygtuką visi tie iš televizijos ir žurnalų pažįstami žmonės mandagiai, instrumentais nenubraižydami sienų, išeina. Belieka tik ištarti „Ačiū ir iki greito susitikimo!“ 
Sugrįžti į žemišką realybę ir lieki vienas su visais tais tavo sėkmės beverčiais įrodymais“, – rašoma skelbimo aprašyme.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.