Vilnietė su vaiku parduotuvėje sulaukė grasinimo – atkirto taip, kad beliko išpūsti akis

Vilnietė feisbuke pasidalino istorija, nutikusia viename prekybos centre, kur ji buvo užsukusi apsipirkti su 3 metukų dukterėčia.

 Žaislo kaina pašiurpino.<br> Facebook nuotr.
 Žaislo kaina pašiurpino.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Oli

Nov 15, 2018, 8:15 AM

„Patys vaikų dar neturim, bet yra mažoji dukterėčia, 3 metų mergytė. Savaitgaliui atvyko į svečius. Susiruošiam ir einam į parduotuvę paprasčiausią parduotuvę, paprasčiausių trūkstamų produktų ir šio bei to skanaus vaikui.

Užėjus į parduotuvę prie žaislų skyriaus vaikas, aišku, stabteli ir stveria pirmą pasitaikiusį žaisliuką. Ir sako: „Ar gali nupirkti?“

Prieinu, pažiūriu, kad kažkoks plastmasinis rutuliukas kainuoja 23.99 euro, ir sakau vaikui, kad išsirinktų kitą kokį žaisliuką. Bet ji gi nesupranta, kad kaina neadekvati, ir tik todėl neimu, pradeda verkti...

Įlindo tarp žaislų lentynų, atsigulė ir verkia, labai garsiai – net pačiai graudu žiūrėti. Pritupiu šalia ir sakau: „Na, aš palauksiu, kol tu paverksi“. Ir tupiu šalia, ji nenustoja. „Gali gal dar garsiau, niekas tavęs negirdi“ (vaikui pamąstymo sekundė, lyg ir rimsta jau).

Bet čia man ant galvos atsistoja ir stovi moteris su savo mažamečiu, stovi ir viešai sako: „Na palaukiam, tuoj ji ant jos užrėks, aš nufilmuosiu ir vaikų teises jai iškviesiu“.

Pakeliu aš į ją galvą, pažiūriu į jos vaiką ir vaikui sakau: „Labas, gal nori šito rutuliuko?“ Vaikas čiumpa jį iš mano rankų ir žiūri į savo mamą: „Noriu, noriu rutuliuko“.

Tada pakeliu galvą į ją ir sakau: arba traukite 24 eurus, arba sėkmės aiškintis vaikui. Tesugebėjo išpūsti akis...

Mano mažoji kaip ir nurimo, išlindo iš lentynų ir tiesiog nuėjome savo reikalais, moteris liko prie žaislų skyriaus su kaprizais rodančiu vaiku..“, – pasakojo vilnietė, baisėdamasi, kad atsiranda žmonių, sugebančių atsistoti prie galvos ir laukti progos paskųsti, kad atimtų kažkieno vaiką.

Brangaus rutuliuko nepirkusi teta su dukterėčia vėliau parduotuvėje išsirinko pelytę kačiukui.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.