Pasidomėjo pramogų pasaulį drebinančiomis skyrybomis: „Šlykštu skaityti“

Mūsų gyvenime atsitinka įvairiausių dalykų. Ir šį kartą norėčiau pakalbėti apie skyrybas. Turbūt daugelis susiedami savo gyvenimą su kitu žmogumi nesitikime, kad kažkada tai gali baigtis.

Autorius pasibaisėjo perskaitęs komentarus apie R. ir V. Skaisgirius.<br>T.Bauro nuotr.
Autorius pasibaisėjo perskaitęs komentarus apie R. ir V. Skaisgirius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2019, 11:50 AM

Bet jau kartais taip atsitinka, kad žmonės visgi pasuka skirtingais keliais. Kažkam nesutampa interesai, kažkam tiesiog baigiasi „drugeliai pilve“, o kažkas pasirenka kitokius draugus nei mylimas žmogus. Vieni viską priima ramiai, o kiti visus metus tamposi dėl šaukšto.

Puolame teisti

Bet sunkiausia yra skirtis viešumoje žinomiems žmonėms. Ne todėl, kad būtų didelis turtas ar jau labai dideli skandalai, bet todėl, kad tavo skyrybos tampa tam tikra muilo opera. Štai žmonės su savo komentarais kartais peržengia visas įmanomas ribas.

Taip, sutinku, kad kai kurios skyrybos iššaukia ir riebesnę nuomonę, bet reikia pamąstyti, ką jaučia žmonės girdėdami ar skaitydami tokius komentarus. Net nežinodami pagrindinės priežasties iš karto puolame teisti.

Viena iš naujesnių skyrybų istorijų yra Vaidos ir Rolando Skaisgirių skyrybos. Komentatoriai tiesiog smaginosi, aptardami jų amžiaus skirtumą. Patikėkite, net šlykštu skaityti kai kuriuos komentarus.

Kad ir štai toks: "O ko tu norėjai??? 20 m. skirtumas - panai dar reikia į pasimatymus lakstyti, o tau jau su meškere ramiai sėdėti sodyboje ar sėti petražoles darže." 

Čia normalus komentaras? R.Skaisgiris atrodo daug geriau nei kai kurie dvidešimtmečiai. Jis dar daugeliui "pakrautų malkų" tiek krepšinyje, tiek apskritai sporte.

Arba kad ir komentaras apie V.Skaisgirę: "Iki Skaisrgirio ji buvo eilinė gatvinė, čia tik per Rolandą jinai pateko į viešas medijas ir tapo alia įžymybe, ko, grečiausiai, ir siekė. Kai jau alia žvaigždė, kam tas senstantis Skaisgirys bereikalingas. Manau, tuoj pradės rypauti apie naują gyvenimo meilę."

Ar turit įrodymų?

Čia, klausykite, labai mandagu? Patikėkite, būsi tu gatvinė ar ne gatvinė, bet jei neturėsi kažkokios charizmos ar bent minimalaus talento, tai net didžiausia žvaigždė šalia tau niekuo nepadės. Nebent už pinigus pakilęs greit nukrisi. 

Man labai patiko Masalskių skyrybos. Pagarba ir noras neskalbti rūbų viešai išliko iki galo. O kas prasidėjo komentaruose? Tai vyras gėjus, tai dar kažkoks. O jūs bent vienas turite įrodymų?

Norėtųsi, kad žmonės pirmiausia pagalvotų, o paskui pasakytų. Nes taip gali dar paaitrinti kito skausmą. Taigi, mielieji mano komentatoriai, truputį pagarbos. Sau ir kitiems.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.