Ištekėjusi moteris: „Ne vyrų problema, jeigu jus palieka ir jūsų negerbia“

Esu normali moteris, turinti šeimą, išsilavinimą, darbą ir savo pomėgius. Vertinu moteriškumą ir harmoniją šeimoje. Skaudu, kad  pastaruoju metu pastebiu, kad kitos moterys vadovaujasi labai keistomis mados tendencijomis. 

  Negi su daugiau makiažo vyras jus labiau mylės?<br>   123rf.com asociatyvioji nuotr.
  Negi su daugiau makiažo vyras jus labiau mylės?<br>   123rf.com asociatyvioji nuotr.
  Moterys mano, kad jei miegamajame bus nepasidažiusios, vyras jas paliks.<br>  123rf.com asociatyvioji nuotr.
  Moterys mano, kad jei miegamajame bus nepasidažiusios, vyras jas paliks.<br>  123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Negi su daugiau makiažo vyras jus labiau mylės?<br>  123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Negi su daugiau makiažo vyras jus labiau mylės?<br>  123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Moteris

Jun 25, 2019, 7:36 PM, atnaujinta Jun 26, 2019, 9:29 AM

Vis daugiau straipsnių ir laidų apie moterų grožį – koks jis yra privalomas. Ir visur akcentuojama, kiek reikia pastangų išsaugoti vyrą. Kad, neduok Dieve, jis nenueitų pas kitą: gražesnę, seksualesnę ir jaunesnę. Tiek daug pastabų, kad gali suprasti – jei nepasidažysi, vyras nueis pas kitą, o jeigu sulaukusi 40-ies turėsi kelias raukšles, tai išvis tragedija. 

Tokia skleidžiama dezinformacija jaunas merginas ir moteris kreipia bjauria linkme. Daromos drastiškos procedūros, laikomasi baisių dietų, invazinis kelias – tas pats, kas kaukė plaukams. Na, brangios moterys, vyrai nėra idiotai. Jie nepasimauna ant kažkokių kvailų stereotipų. O jeigu jie idiotai – kam jums to idioto reikia?

Daug šnekama apie tai, kaip dėl vyrų moterys darosi plastines operacijas. Bet kuris vyras mėgsta čiupinėti plastmasę, o ne tikrą kūną? Nebent Kenas, mylintis Barbę. Jeigu vyras šalia jūsų yra tikras vyras ir myli jus, reiškia, mylės ir be implantų ar padidintų lūpų.

Negi visiškai nebeturit savigarbos? Savo savigarbos trūkumą ir kompleksus „permetate“ vyrams – neva, dėl jų darotės... Garantuoju, kad vyrai moteris palieka ne dėl priklijuotų blakstienų ar jų trūkumo, o dėl charizmos, proto ir savigarbos stygiaus. Pačios darotės pigios, keičiate ir pristatote save kaip prekes, o paskui skundžiatės, kad vyrai – kiaulės.

Ne vyrų problema, jeigu jus palieka ir jūsų negerbia. Jūsų bėda, kad save pateikiate kaip pagamintą ir paremontuotą produktą. Tada į jus taip ir žiūri. Bandot tobulinti save iki nukritimo, o joks vyras to neištvers.

Lietuvaitės - tikrai gražios moterys, tad ir mylekit save, o ne ieškokit kažkokių trūkumų. Kai mylėsit save, tai ir nereikės per galvą verstis, stengiantis išsaugoti vyrą. Jis pats nenorės paleisti tokios moters, kuri žino savo vertę.

Mes – stebuklas ir gamtos dovana. Moteriškumas moteriai – įgimtas! Jį reikia savyje atrasti. O ne slėpti po gausiu makiažo sluoksniu.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.