Sąmoninga penkiolikmetė įspėja kitas: neužkibkite ant šio kabliuko

Praėjusį antradienį, einant Gedimino prospektu Vilniuje mane sustabdė gerokai vyresnis vyriškis, tikrai perkopęs ketvirtą dešimtmetį. Buvo trumpai skustas, kiek praplikęs, bet matėsi, kad jau pražilęs. Jo smakras ir pagurklis buvo apžėlęs ir taip pat pražilęs. Vyras turėjo antsvorio.

Nepažįstamojo skambučių ji sulaukia kasdien, ir visuomet rytais.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Nepažįstamojo skambučių ji sulaukia kasdien, ir visuomet rytais.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Mergina kasdien sulaukia vyriškio skambučių ir sms žinučių.<br> Skaitytojos nuotr.
 Mergina kasdien sulaukia vyriškio skambučių ir sms žinučių.<br> Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Skaistė

2019-06-25 07:26

Jis man pasiūlė darbą: dalinti skrajutes. Žinodama, kad ne visi pasiryžta samdyti nepilnamečius, paklausiau, ar nieko tokio, jei man penkiolika metų. Spėju, kad jo mano amžius nesuglumino, nes jis toliau siūlė šį darbą. Pasiūlymas buvo išties geras: 10 eurų per valandą, o dirbti reikėtų 3-4 valandas per dieną. „Lengvi pinigai“, – tikino jis. Ragino sutikti iškart, tiesiog gatvėje, bet man šis pasiūlymas buvo kiek įtartinas, todėl pasakiau, kad dar pagalvosiu. Paprašiau jo kontaktų ir pasakiau, jei susidomėsiu, susisieksiu tą pačią dieną.

Gailiuosi, kad įsivedus jo numerį ir jam paprašius, aš jam paskambinau ir jis dabar turi mano numerį. Tik po to, kai apsikeitėme telefono numeriais, jis pasakė, kad tai būtų pažinčių svetainės skrajutės, kurias reikėtų dalinti apsirengus kiek vulgariau. Taip pat pradėjo įtikinėti, kad galėtų įdarbinti ir pačioje pažinčių svetainėje, kur reikėtų kalbėtis su klientais intymiomis ir kitokiomis temomis per vaizdo kamerą.

Visi mes žinome, kokie būna pokalbiai tokiose svetainėse, kai kalbama su vaizdu. Dar šiek tiek pakalbėjusi, greitai su juo atsisveikinau. Nepraėjus ir dešimčiai minučių po mūsų pokalbio jis jau pradėjo man skambinėti. Atsiliepti neketinau. Visą likusį kelią namo dairiausi, kad tik nepersekiotų.

Dar po kelių skambučių tą pačią dieną jo numerį užblokavau. Jau visą savaitę gaunu telefono pranešimus, kad tas užblokuotas numeris man skambina po kelis kartus per dieną. Kas keisčiausia, jog skambina tik rytais. Įdomu dar ir tai, kad užblokavus tą numerį, kurį įsivedžiau, pradėjo skambinėti ir kiti nepažįstami numeriai.

Tokia mano istorija. Noriu, kad panelės būtų atsargesnės ir mažiau naivios, nes manau, kad skrajučių dalinimas, susipažinus su šiuo vyriškiu, gali baigtis kuo kitu.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.