Skaitant apie Rimą Antonovienę šiaušiasi plaukai: ką žmogus padarė?

Skaičiau straipsnį, kuriame žinomo negerais darbais vyro žmona Rima Antonovienė piktinosi komentarais apie ją. Mano nuomonė dvejopa. Tiesa ta, kad jeigu tavo ir tavo vyro neaiški situacija, nereikėtų eiti į viešumą – kaip rašė apie Laisvą. 

 Moteris džiaugėsi sulieknėjusi, dalijosi ir asmenine patirtimi.<br>Lrytas.lt koliažas.
 Moteris džiaugėsi sulieknėjusi, dalijosi ir asmenine patirtimi.<br>Lrytas.lt koliažas.
 Skaitytoja negalėjo atsistebėti komentarų apie R.Antonovienę nedraugiškumu.<br> Stop kadras.
 Skaitytoja negalėjo atsistebėti komentarų apie R.Antonovienę nedraugiškumu.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (2)

Marija

Sep 17, 2019, 1:54 PM, atnaujinta Sep 17, 2019, 2:06 PM

Nes negyveni tokio gyvenimo, kurį, sakysim, gali rodyti kaip pavyzdį. Geriau būk privačiai. Bet iš kitos pusės – tokių komentarų nenusipelno niekas.

Kur R.Antonovienės vardas ar veidas – ten ir jūra komentarų. Skaitau ir šiaušiasi plaukai: ką turi būti padaręs žmogus, kad jo šitaip nekęstų?

Pati asmeniškai moteris nenuskriaudė tų komentuotojų. Pasidalino laidose savo patirtimi: seniau apie svorio metimą, dabar apie nelaimę su vaikučiu. Kokie pikti žmonės, kad komentaruose ėda jos vaikus ir šeimą! Plūstasi, vadina pašalpiniais, kalba apie ligas ir kuria melagingas istorijas.

Ar veltui seniau sakydavo, kad neapšnekinėtum? Kad neminėtum vaiko, ligų? Yra dalykų, kurių kalbėti ar rašyti iš pykčio nedera jokiomis aplinkybėmis. Ir kaip tik yra keli vardai, kurie sulaukia tiek neigiamo dėmesio, nors žmonėms tie veikėjai nepadarę nieko blogo.

R.Antonovienė – kaip fenomenas. Tik pasirodo jos vardas ar veidas, ir visi puola. Laikykitės, tą noriu patarti. Neskaitykite komentarų. Neikite, daugiau geriau neikite į viešumą. Gyvendama ramiai savo vaikams, manau, galite užtikrinti saugesnę vaikyste. O komentuojantys tiesiog patylėkite – juk matote, kad moteris net kreipėsi į jus prašydama liautis. Kiek dar tyčiosimės?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.