Turgelis tėvams paskutinį kartą šiais metais sugrįžta į Vilnių

Rugsėjo 22 d., šeštadienį, nuo 12 val. iki 15 val. Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje vyks išaugtų vaikiškų daiktų turgelis tėveliams. Renginį organizuoja virtuali mamyčių bendruomenė musumazyliai.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-18 18:44, atnaujinta 2022-04-07 14:34

Ypač didelės sėkmės sulaukęs turgelis bus paskutinis šiais metais, todėl visi tėveliai, dar nesuspėję pasiruošti mažylių žiemos sezonui, yra labai laukiami. Turgelyje bus mainomi, pardavinėjami, dovanojami išaugti vaikiškai daiktai: drabužėliai, avalynė, žaislai, vežimukai, auto kėdutės ir kita.

Kol tėveliai žvalgysis po turgelį, mažyliai irgi turės užsiėmimą: vyks kūrybinės dirbtuvės, kuriose menininkai kartu su vaikučiais pieš ant akmenukų, lipdys iš plastelino, spalvins knygutes ir pan. „Prieš mėnesį jau organizavome tokį turgelį tėveliams, bet buvo tiek daug norinčių, kad visi nesutilpo. Po Vilniaus renginio sulaukiau gal 40-ies laiškų iš mamyčių, prašančių būtinai suorganizuoti dar bent vieną turgelį. Taigi todėl ir organizuojame“, - sako turgelio organizatorė Milda Mitkutė.

Tėveliai kviečiami ne tik ištuštinti spintas ar „prikaupti atsargų“ žiemai, bet ir pagelbėti skurdžiau gyvenantiems vaikučiams. Bendradarbiaujant su projektu pagalbadaiktais.lt surinkti daiktai bus padovanoti toms šeimoms, kurioms tų daiktų labai trūksta.

Tėveliai, norintys pardavinėti savo mažylių išaugtus daiktus, turi užsiregistruoti. Tą gali padaryti iki rugsėjo 21 d. el. adresu: labas@musumazyliai.lt. Dalyvavimas yra nemokamas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.