Jonavoje dienos be automobilio proga mokytojai į darbą važiavo dviračiais

Jonavos Senamiesčio gimnazijos mokytojai tarptautinę dieną be automobilio minėjo išvakarėse. Ankstų penktadienio, rugsėjo 21 dienos, rytą jonaviečius, skubančius į darbą stebino gausi raudonais marškinėliais pasipuošusių dviratininkų kolona. Senamiesčio gimnazijos mokytojai nutarė dalyvauti akcijoje ir palikę namie automobilius į darbą atmynė dviračiais.

Gausi raudonais marškinėliais pasipuošusių dviratininkų kolona - tai Jonavos Senamiesčio gimnazijos mokytojai. Autorės nuotrauka.<br>simumute
Gausi raudonais marškinėliais pasipuošusių dviratininkų kolona - tai Jonavos Senamiesčio gimnazijos mokytojai. Autorės nuotrauka.<br>simumute
Daugiau nuotraukų (1)

simumute

2012-09-21 16:01, atnaujinta 2018-03-16 15:57

Pakiliai nusiteikę matematikai,  fizikai, istorikai, lituanistai, direktoriaus pavaduotojos, net tie, kurie jau gerą dešimtmetį nemynė dviračio, džiaugėsi rudenėjančia gamta, kvėpavo gaiviu oru. Dalis į susitikimo vietą atvažiavo iš Upninkų, Čičinų, kiti nusprendė išbandyti naujuosius miestą juosiančius dviračių takus.

Kelionė neapsėjo be nuotykių – pakeliui smuko ir buvo remontuojamos dviračių grandinės, pasitaikiusius kelio nelygumus ne visiems pavyko sėkmingai apvažiuoti. Stabtelėjusi Santarvės aikštėje prie savivaldybės kolona darniai pasuko gimnazijos link, kur savo mokytojus entuziastingai sveikino į pamokas skubantys gimnazistai.

Niekas neabejojo – darni, tvirta ir entuziastinga gimnazijos bendruomenė turi naują tradiciją ir jonaviečius akcijomis nustebins dar ne kartą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?