ISM pirmakursių stovykla – tris dienas ir dvi naktis

Tradiciniai ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Studentų atstovybės (ISM SA) organizuojami fuksų žygiai ir šių metų rugpjūčio 23-25 dienomis sukvietė aktyviausius pirmo kurso studentus į kasmetinę išvažiuojamąją trijų dienų stovyklą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2013, 1:37 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:27 PM

Stebinanti įvairiausių festivalių gausa tapo įkvėpimo šaltiniu Studentų atstovybei. Ji paskatino sukurti analogų neturintį, universiteto dvasią perteikiantį festivalį-žygį „Fux Fest‘13“. Tris dienas ir dvi naktis vykęs festivalis abejingų nepaliko ne tik pačių studentų, bet ir užsukusių svečių.

Festivalyje-žygyje, pasitelkiant studentų išmanumą, dėstytojų bei universiteto darbuotojų pagalbą, Lietuvos įmonių geranoriškumą ir jaunatviškas pažiūras, naujiesiems studentams buvo sukurtas netikėtumų pilnas savaitgalis.

Pirmoji festivalio diena sukvietė studentus į linksmus komandinius žaidimus bei rungtis. Atvykę universiteto dėstytojai atsakė į aktualiausius ir visiems rūpimus klausimus, susijusius su universiteto gyvenimu bei artėjančiomis studijomis. Tos pačios dienos popietę vykusi „DNB banko“ simuliacija suteikė puikią progą susipažinti su pirmosiomis komandinio darbo subtilybėmis, o sumaniausiai pasirodžiusi komanda galėjo džiaugtis saldžiais DNB įsteigtais prizais. Vakaro kulminacija tapo jau tradicija patusi „Rūbų virvė“ leidusi atsiskleisti patiems drąsiausiems studentams.

Antrąją festivalio dieną – šeštadienį – dalyvius iš lovų padėjo kelti Krašto apsaugos savanorių pajėgų 8-tos rinktinės kariai, suorganizavę nepamirštamą savo pasirodymą ir mankštą dalyviams. Po pietų prasidėjusiuose sporto turnyruose bei laisvalaikio užsiėmimuose festivalio dalyviai, padedami tikrų meistrų, galėjo pagilinti frizbio žaidimo subtilybes, pramankštinti smegenis protmūšyje, pakovoti tinklinio, krepšinio aiškštelėse ir atsipūsti žaidžiant „Xbox“ ir „Guitar Hero“ žaidimus iš „Play zona“.

ISM pirmakursiai pirmieji Lietuvoje išbandė dar neregėtas pramogas: žmonių lauko stalo futbolą, šlapią futbolą, ekstremalų krepšinį, pripučiamus kamuolius „Bump Ball“, kuriomis leido pasidžiaugti didžiulį pramogų arsenalą turintys „Pramogų guru“. Aktyvią dieną vainikavo apdovanojimų vakaras, kurio metu buvo atlikti ISM SA ir pačių fuksų žygio dalyvių, stovyklos metu sukurti spektakliai, paįvairinti netikėtomis improvizacijomis bei leidę atskleisti kūrybiškąją studentų pusę.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.