Kaimynų neviltis: agresyvi moteris spardo duris ir pro balkoną mėto daiktus

Skaičiau jūsų portale tekstą apie vilnietę, kuri iš savo balkono Savanorių prospekte ant praeivių mėtė daiktus. Ši vilnietė yra mano kaimynė. Bute gyvenu nuo sausio mėnesio, o kaimynę pastebėjau tik pavasarį. Galbūt pabūgo žiemos, nes reikštis pradėjo tik nuo pavasario. Prasidėjo ištisi rėkimai ne tik dieną, bet ir naktį.

Daugiau nuotraukų (1)

Akvilė

Sep 19, 2013, 3:40 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:50 AM

Sustojusi kieme ta moteris rėkauja įvairiausiais rusiškais keiksmažodžiais, kurie trunka apie valandą. Be to, ji gyvena aukštu žemiau nei aš ir tenka dažnai girdėti, kaip ji spardo savo buto duris, taip pat keiksnojasi. Durų spardymas gali užsitęsti net iki dviejų valandų.

Bute, kuriame ji gyvena dažnai, lankosi alkoholį mėgstantys draugai. Taip pat su ja gyvena motina ir brolis, kuris taip pat neatsisako taurelės. Triukšmadarė dažnai pastebima sumušta, mėlynėmis nusėtu veidu.

Ketvirtadienį, kol dar nebuvo iškviesta policija, moteris pro balkoną pradėjo mėtyti daiktus į šalia namo stovintį automobilį ir jame sėdėjusi žmogų. Taip pat dažnai tenka matyti, kaip pykčio apimta mėto indus į pro namą einančius žmones.

Šukės buvo prieš savaitę subadžiusios mano draugo automobilio padangą. Liepos mėnesį pro jos balkoną buvo išmesta kriauklė. Paties įvykio neteko pastebėti, tačiau manau, jog taip pat buvo įvykęs vienas iš incidentų, kai moteris pro balkoną ėmė sviesti viską, kas patenka į jos rankas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.