Taksi vairuotojas „Gladiator“ šiurpina klaipėdiečius: baustas jau 26 kartus

Rašau kaip susirūpinusi pilietė, todėl kreipiuosi į žiniasklaidą, nes visi žinome, jog šių dienų visuomenėje žiniasklaida ir viešumas yra gana stiprus ginklas.

 Klaipėdiečiai įbauginti gatvėse siautėjančio taksisto.<br> Stopkadras
 Klaipėdiečiai įbauginti gatvėse siautėjančio taksisto.<br> Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Klaipėdietė

2019-01-23 14:24, atnaujinta 2019-01-23 15:59

Pastarosiomis dienomis Klaipėdoje laksto neprognozuojamas vairuotojas, vos nepartrenkė žmonių. Važinėja prieš eismą, stabdo ir kitaip trukdo eismui.

Policija, kaip suprantu, negali padaryti nieko, nes jis šiandien buvo stabdytas kelis kartus, gavo papūsti, bet pasirodė apvalūs nuliukai ekrane, todėl galėjo toliau tęsti savo siautėjimus miesto gatvėmis, o kodėl nebuvo atliktas narkotikų testas? 

Mano vyras yra taksistas, jo kolega, todėl su juo reikalų turime jau kelis mėnesius, tačiau kol jis nekliudė niekam daugiau, praleisdavome tai pro akis. Tačiau paskutines kelias dienas jis siautėja mieste, sukelia avarines situacijas, laksto per raudonus šviesoforo signalus, važiuoja prieš eismą, akina kitus vairuotojus savo įmantriais šviestuvais, pritvirtintais prie priekinės automobilio dalies. 

Lygiai taip pat daro labai didelę antireklamą įmonei, kurioje dirba, o tai jau kelia rūpestį visiems tos įmonės vairuotojams, nes žmonės praranda klientus. 

Feisbuko platformoje jau galima rasti, kaip yra skatinama nerizikuoti kviestis šios įmonės transporto, nes bet kada gali atvykti pilietis „Škoda“ automobiliu. 

Esame patys ne kartą sulaukę iš jo grasinimų, kad sudegins gyvus.

Taigi prašau viešumo, gal tai padės susiprasti aukštesnėms instancijoms, jog laikas tokį žmogų atitinkamai nubausti, arba, jei tai yra sutrikimas, jį tinkamai atskirti nuo visuomenės, kuriai šiuo metu kelia nemažą grėsmę. 

***

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Andromeda Grauslienė komentavo, kad minėtas asmuo policijai yra žinomas, prieš tai ne kartą baustas. Antradienį taksi vairuotojas taip pat buvo nubaustas ir neteko teisės vairuoti.

„Antradienį sulaukta penkių pranešimų apie šio vairuotojo nesaugų vairavimą automobiliu. Jis sustabdytas Vilniaus plente, jam skirta 85 eurų bauda ir trims mėnesiams atimta teisė vairuoti. Vairuotojas buvo blaivus. 

Jis taip pat buvo sustabdytas ir šio mėnesio 20 dieną už kelio ženklo pažeidimą. Tuomet gavo 60 eurų baudą.

Nuo 2008 metų šis vairuotojas administracine tvarka baustas 26 kartus“, – komentavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė A. Grauslienė. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.