Su „X faktoriaus“ sprendimu nesitaikstę gerbėjai nedelsiant ėmėsi veiksmų

Po šio sekmadienio „X faktorius“ laidos Radviliškio Lizdeikos gimnazijos mokiniai nutarė nesitaikstyti su komisijos sprendimu ir ėmėsi veiksmų. Jie pradėjo akciją, kuria siekiama į projektą sugrąžinti iškritusį dalyvį. Palaikymo akcija vadinasi #grazinkitevalda.

 E.Vaikasas sulaukė didžiulio gerbėjų palaikymo.<br> Stop kadras.
 E.Vaikasas sulaukė didžiulio gerbėjų palaikymo.<br> Stop kadras.
Gerbėjų haštagai užplūdo „X faktoriaus“ feisbuko paskyrą. <br>Feisbuko nuotr.
Gerbėjų haštagai užplūdo „X faktoriaus“ feisbuko paskyrą. <br>Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-11-18 15:15, atnaujinta 2019-11-18 15:27

Sekmadienį atlikėjus savo komandai rinkosi Marijonas Mikutavičius. Dėl vietos jo komandoje kovojo trys atlikėjai: Alna, Mantas ir Evaldas. Vietą komisijos sprendimu gavo Alna, tačiau dauguma gerbėjų atrodo nepatenkinti tuo, kad projekte kelio netęsė Evaldas.

Evaldas Vaikasas – Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje dirbantis mokytojas. Su „Bendraukime“ susisiekė buvęs šios gimnazijos mokinys Gabrielius Verdingas ir papasakojo apie mokykloje pradėtą akciją.

„Ši idėja gimė man. Esu Meno vadybos ir prodiusavimo specialybės studentas, ateityje galbūt net norėčiau būti panašių projektų prodiuseriu. Išgirdęs, kad Evaldas iškrito, supratau, kad galime pabandyti jį palaikyti. Galbūt atsižvelgdami į palaikymą prodiuseriai ras būdą jam grįžti?

Mokiniai taip lengvai nesusitaikys su šiuo iškritimu. Evaldas yra gimnazijos muzikos mokytojas bei visų mokinių geras draugas. Taigi, gimnazijoje pradėta akcija #grazinkitevalda“, – pasakojo G.Verdingas.

Daugybė gimnazijos mokinių savo palaikančiomis žinutėmis užplūdo „X faktoriaus“ feisbuko paskyrą. Pasak akcijos iniciatoriaus, į tiesiogines transliacijas patekęs Evaldas atneštų naudą ir projektui – už jį balsuotų kolegos mokytojai, taip pat mokiniai bei jų tėvai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.