Gamintojai pasistengė: šio siurblio roboto galimybės jus nustebins, bet ne kaina

Siurbliai robotai, pakrikštyti įvairiausiais vardais, pluša dažno lietuvio namuose. Panašu, kad daugelis neatsidžiaugia šių kasdienių pagalbininkų galimybėmis.

Indiegogo.com nuotr.
Indiegogo.com nuotr.
Dulkių maišelis neutralizuoja 99,9 proc. bakterijų ir yra atsparus kvapams.<br>Indiegogo.com nuotr.
Dulkių maišelis neutralizuoja 99,9 proc. bakterijų ir yra atsparus kvapams.<br>Indiegogo.com nuotr.
„Roidmi Eva“ turi greito džiovinimo funkciją, kuri skubant greitai išplauna ir išdžiovina šluostę.<br>Indiegogo.com nuotr.
„Roidmi Eva“ turi greito džiovinimo funkciją, kuri skubant greitai išplauna ir išdžiovina šluostę.<br>Indiegogo.com nuotr.
Robotas siurblys išsiskiria efektyvumu: jame veikia trys siurbimo ir plovimo režimai.<br>Indiegogo.com nuotr.
Robotas siurblys išsiskiria efektyvumu: jame veikia trys siurbimo ir plovimo režimai.<br>Indiegogo.com nuotr.
5 200 mAh talpos baterija gali veikti iki 250 minučių ir išvalyti 250 kv. m plotą.<br>Indiegogo.com nuotr.
5 200 mAh talpos baterija gali veikti iki 250 minučių ir išvalyti 250 kv. m plotą.<br>Indiegogo.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 14, 2022, 4:56 PM, atnaujinta Jan 14, 2022, 5:00 PM

Visgi gamintojai dar turi kuo nustebinti. Jie pasistengė, kad siurblys robotas veiktų be žmogaus įsikišimo, vadinasi, naudojant šį įrenginį, tvarkytis bus dar paprasčiau, o laisvo laiko – dar daugiau.

Naujovė, kuri dar gali nustebinti

Įprastai, naudojant siurblius robotus, tenka gana dažnai ištuštinti dulkių talpyklą ar skalbti šluostes, todėl namų valymas gali atrodyti ne ką paprastesnis nei anksčiau, neturint šio pagalbininko. 

Gamintojas „Roidmi“ rinkai pristatė siurblį robotą su savaiminio išsivalymo stotele, kurioje kartu išplaunama ir drėgno valymo šluostė, „Roidmi Eva“.

„Roidmi Eva“ išsprendė tai, kas bene labiausiai erzino įprastų siurblių robotų šeimininkus: jiems nebeteks patiems valyti dulkių talpyklos ir plauti šluosčių. Patogu ir tai, jog siurbimo, šluostymo ir plovimo būsenos aiškiai matomos spalvotame LED ekrane.

Stotelėse įrengtos dvi 4 litrų talpos, viena kurių skirta švariam vandeniui, kita – panaudotam. Trijų litrų talpos dulkių maišelis, į kurį automatinėje išsiurbimo stotelėje surenkamos dulkės, neutralizuoja 99,9 proc. bakterijų ir yra atsparus kvapams.

Skaičiuojama, jog šeimai dulkių surinkimo maišelio užtenka maždaug 60 dienų. Jam prisipildžius teliks jį tiesiog išimti ir išmesti. Maišelis sandarus, tad tinkamas dulkėms alergiškiems žmonėms.

Numatė papildomų funkcijų

„Roidmi Eva“ siurblys robotas turi greito džiovinimo funkciją, kad skubant drėgno plovimo šluostę būtų galima greitai išplauti ir išdžiovinti.

Svarbu nepamiršti, kad šluostė, nors ir atrodo švariai išplauta, tol, kol ji drėgna, gali kaupti bakterijas, skleisti blogą kvapą, taigi, turborežimas neutralizuos ir blogus kvapus, ir galimą pelėsį.

„Roidmi Eva“ siurblys robotas išsiskiria efektyvumu: jame veikia trys siurbimo ir plovimo režimai.

Šoninio šepečio greitis reguliuojamas. Siurbimo antgalis prisitaiko prie grindų nelygumų, kad be vargo surinktų dulkes ir šiukšles.

„Roidmi Eva“ įdiegta lazerinė „Gen 4.0 LDS“ navigacijos sistema, jutiklis aptinka kambarių kampus, puikiai valo linija palei sieną, išsiskiria itin tikslia kartografavimo sistema, robotas siurblys be vargo grįžta į įkrovimo stotelę.

Įrenginyje taip pat įdiegta tokių funkcijų, kaip skirtingų patalpų apibrėžimas, virtualių sienų statymas, valymas pagal plotą, patalpų pavadinimų suteikimas ir kt., kad būtų galima pritaikyti skirtingų patalpų valymo režimus.

Siurblys robotas gali be didesnių sunkumų aptikti kliūtis: judėti aplink jas arba įveikti didesnes nei 20 mm aukščio kliūtis. 5 200 mAh talpos baterija gali veikti iki 250 minučių ir išvalyti 250 kv. m plotą.

Siurblys robotas suderinamas su „Mi Home“, „Alexa“ ir „Google Assistant“ programomis, kad įrenginį būtų galima išmaniai ir efektyviai valdyti balsu.

„Roidmi Eva“ robotą siurblį, kurio kaina siekė 880 eurų, dabar „Indiegogo“ platformoje galima įsigyti už 660 eurų. Jei turite draugą, kuris kartu su jumis įsigys šį „Roidmi Eva“, du įrenginius galite nusipirkti už 1188 eurus, t. y. po 594 eurus.

Oficiali internetinė svetainė:https://www.roidmi.com/en/p-eveplus.html

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.