Pavilnyje už pjaunančia viela apjuostus namus – 7 milijonai litų

Viename populiariausių nekilnojamojo turto portalų jau kuris laikas siūlomas itin įdomus objektas - trijų namų kompleksas apjuostas  2,5–3,5 metrų aukščio betoninė tvora su „pjaunančia spiraline“ viela. Už šį nekilnojamąjį turtą Pavilnyje savininkai norėtų 7 milijonų litų. 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2014, 10:51 AM, atnaujinta Jan 26, 2018, 11:05 PM

Vienok keista, kad tiek įvertintas būstas atsirado nekilnojamojo turto skelbimuose. Paprastai labai turtingi žmonės jų neskaito. Įspūdingas sumas jie investuoja tik su rekomendacijomis. Dar jiems patinka, kad apie pasiūlytą būstą viešos informacijos būtų kuo mažiau.

Tuomet prekė tikrai yra išskirtinė, pirkėjui tai daro įspūdį, tačiau jo kaina visuomet – su paslapčių šydu. Vilniuje per metus parduodama apie dešimt per milijoną kainuojančių būstų.

Būsto, už kurį prašoma nuo milijono iki dviejų, kvadratinio metro kainą dar įmanoma apskaičiuoti, o kainuojančių kelis ar keliolika milijonų – jau nebe. Mat kiekvienas jų yra išskirtinis ir tiesiog nėra su kuo tokių būstų palyginti. Jo kainą gali iškelti daugybė dalykų – vieta, įrengimo kokybė, saugumas. Kuo išskirtinis nekilnojamasis turtas Pavilnyje už 7 mln. litų?  

Skelbime rašoma, kad 1133 kv.metrų ploto turtą juosia  tvora su apsaugine spiraline spygliuotąja viela. Šios saugumo ir privatumo priemonės, teigiama skelbime,  yra visiškai legalios, yra leidimai ir susitarimai su už tvoros įsikūrusiais kaimynais.

Taip pat yra galimybė nusisamdyti apsaugos bendrovę, kuriai specialiai skirta patalpa su stebėjimo kamerų monitoriais bei signalizacijos valdymu. Ši patalpa įrengta namo gyventojus aptarnaujančio personalo pastate.

Pasak nekilnojamojo turto skelbimo, namai buvo statyti naudojant tik geriausias medžiagas: laiptai pagaminti iš granito, sienos išklijuotos marmurinėmis plytelėmis, o grindys išklotos natūralios medienos parketlentėmis.

Pagrindiniame sklypo pastate yra net 17 atskirtų kambarių, čia galima ir ilsėtis, ir šventes švęsti, mat įrengta atskira pokylių salė, bus kur ir svečius apnakvindinti – name yra net 9 miegamieji.

Sklype yra du atskiri garažai, kieme 8 automobilių stovėjimo aikštelės, o dar 8 transporto priemones galima statyti prie namo.

„Kompleksas statytas 1980-aisiais, rekonstruotas 2012-aisiais, čia ankščiau veikė privatus viešbutis, dabar ten gyvena jo savininkai. Jie nori parduoti būstą ir ieškoti kokios nors mažesnės vietos“, – telefonu paaiškino šį turtą parduodantis brokeris. Jis sakė,  jog skelbimą peržiūrėjo nemažai žmonių, tačiau realiai besidominčių mažai, mat tokių brangių namų Lietuvoje yra vos  pora dešimčių, tad ir pirkėjų nedaug.

„Trečiasis sklype esantis pastatas paverstas sporto ir poilsio kompleksu – čia yra baseinas, pirtis, sauna ir dvi sporto salės“, – vardijo brokeris. Be to, šiame pastate galima ir konferencijas organizuoti, ir atskiroje kino salėje filmus žiūrėti.

Kieme iškasti du tvenkiniai, yra vaikų žaidimo aikštelė, fontanas ir pavėsine, skirta kepsniams kepti, čia ant sienos išdidžiai kėpso Lenino galva.

Sklypo gale palikta didžiulė erdvė. Kaip rašoma skelbime, ši erdvė skirta teniso aikštynui, nors dabar laikinai perdaryta į futbolo aikštę. Pasak būstą parduodančio brokerio, joje vietos pakaktų ir sraigtasparniui nusileisti.

Šaltinis: aruodas.lt

Daugiau naujienų apie nekilnojamąjį turtą – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“