Jau matyti prieš 7 metus numatytos gyvenvietės statybų pabaiga

2011-aisiais pradėjusi pirkėjams siūlyti kotedžus projekte „Bendorėliai“, bendrovė „Ober-Haus“ ką tik pardavė paskutinį kotedžą, tuo užbaigdama antrąjį projekto etapą. Šiandien šis 8,14 hektarų kvartalas yra didžiausia daugiafunkcinė kotedžų gyvenvietė Vilniuje, kurios bendras kotedžų ir butų plotas siekia apie 25 tūkst. kv metrų.

 Gyvenvietėje jau įsikūrė apie 230 šeimų.
 Gyvenvietėje jau įsikūrė apie 230 šeimų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2017, 6:43 PM

Gyvenvietėje jau įsikūrė apie 230 šeimų. Į projektą investuota daugiau nei 15 mln. eurų.

Šį lapkritį prasidėjo trečiasis ir jau paskutinis „Bendorėlių“ etapas, užbaigsiantis prieš 7 metus numatytą gyvenvietės koncepciją. Rinkai bus pristatyti 68 butai su terasomis. Šiame etape taip pat bus statomas vaikų darželis bei maisto prekių parduotuvė, kurioje įsikurs įvairių paslaugų teikėjai. Numatoma statybų pabaiga – 2018 m. gruodį.

„Projekte ir aplinkui – vien mažaaukštė statyba gamtos apsuptyje, tačiau tuo pačiu yra visuomeninis transportas, parduotuvės, darželis ir pradinė mokykla. Geras pasirinkimas šeimoms ar žmonėms, nesižavintiems miesto triukšmu“, – teigė „Ober-Haus“ generalinis direktorius Remigijus Pleteras.

Pirmasis Vilniuje tokios apimties kotedžų ir butų projektas iki šiol vyko dviem etapais: 2011–2013 ir 2014–2017 metais. Per pirmąjį etapą pastatyti 72 kotedžai. Antrojo etapo metu pastatytas dar 61 kotedžas ir 98 butai. „Šalia kotedžų pastatyti nedideli 2 aukštų daugiabučiai miesto periferijoje buvo absoliuti rinkos naujovė. Butai sulaukė sėkmės ir buvo parduoti itin greitai“, – pasakojo R.Pleteras.

„Tai išties išskirtinis projektas tiek savo apimtimi, tiek multifunkciškumu. Gyvenvietė nuo Ukmergės gatvės atskirta akustine tvora, įrengtas privatus kiemas, sukurtas daugiafunkcinis gyvenamasis rajonas: įrengtas sporto aikštynas, vaikų žaidimų aikštelė, suformuotas ir pasodintas parkas“, – teigė R.Pleteras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.