A. Pugačiovos ir M. Galkino parduodamos pilies kaina stebina net elitinio NT brokerius

Ala Pugačiova ir jos vyras nusprendė parduoti savo legendinę pilį netoli Maskvos. Pora nustatė jos kainą. A. Pugačiovos ir jos šeimos pilis stovi Gryazo kaimo centre. Dvaro plotas – 2300 kvadratinių metrų. Jis stovi vieno hektaro sklype.

Garsenybių pora nori 1 mlrd. rublių (beveik 17,5 milijonų eurų) už pilį Gryazo kaime.<br>Scanpix/RIA Novosti nuotr., stop kadras, Lrytas.lt montažas
Garsenybių pora nori 1 mlrd. rublių (beveik 17,5 milijonų eurų) už pilį Gryazo kaime.<br>Scanpix/RIA Novosti nuotr., stop kadras, Lrytas.lt montažas
Instagramo nuotr.
Instagramo nuotr.
Garsenybių pora nori 1 mlrd. rublių (beveik 17,5 milijonų eurų) už pilį Gryazo kaime.<br>Stop kadras
Garsenybių pora nori 1 mlrd. rublių (beveik 17,5 milijonų eurų) už pilį Gryazo kaime.<br>Stop kadras
Scanpix/RIA Novosti nuotr.
Scanpix/RIA Novosti nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 3, 2022, 9:54 AM, atnaujinta Oct 3, 2022, 6:50 PM

Šešių aukštų pilyje yra 20 kambarių. Dvare yra didelis baseinas, šeimos teatras su scena, požeminis garažas. Sklype taip pat yra svečių namas, skirtas namų pagalbininkams.

Paaiškėjo, kad žvaigždžių šeima nusprendė atsikratyti savo nekilnojamojo turto. „Ala Pugačiova parduoda pilį Gryazo kaime. Ala nori 1 mlrd. rublių (beveik 17,5 milijonų eurų) už visų bulvarinių laikraščių legendą ir pagrindinę „Gryaz“ atrakciją.

Štai, dėl ko ji grįžo į Rusiją. Be to, pasiimti vaikų mokyklinių dokumentų“, – pranešė „Telegram“ kanalas „Mash“.

Rugpjūčio pabaigoje Ala grįžo į Maskvą. Mėnesį gimtojoje šalyje viešėjusi popžvaigždė sprendė klausimus, susijusius su NT pardavimu.

Kol kas pirkėjų piliai neatsirado. Dabar dvarą prižiūri Kristinos Orbakaitės sūnus Nikita Presniakovas. Filmo „Kalėdų eglutės“ aktorius ir iki šiol gyvena pilyje.

Nekilnojamojo turto ekspertas Germanas Borisovas teigė, kad už tokią kainą dvarą bus sunku parduoti. „Ši pilis stovi viduryje kaimo. Jis nepriklauso prabangiam nekilnojamajam turtui. Prabangą lemia vieta. Jei vieta nėra labai gera, tai bent jau viskas viduje turėtų būti papuošta auksu, kitaip tai nebus laikoma prabangiu turtu“, – cituojamas autoritetingas NT agentas.

G. Borisovas pažymėjo, kad tokį nekilnojamąjį turtą išlaikyti yra labai brangu. Be to, pilis gali būti smarkiai apmokestinta.

A. Pugačiova Maskvoje gyveno lygiai mėnesį: vaikščiojo po parduotuves, kartu su dukra K. Orbakaite ėjo į teatrą, bendravo su Igoriu Nikolajevu, Valentinu Judaškinu ir kitais žvaigždžių draugais. 73 metų dainininkė dalyvavo buvusio Sovietų Sąjungos prezidento Michailo Gorbačiovo laidotuvėse. Žvaigždė taip pat padarė keletą griežtų politinių pareiškimų.

Ji išreiškė nesutikimą su vykdoma specialiąja operacija ir paprašė Teisingumo ministerijos pripažinti ją mylimos šalies užsienio agente.

Rugsėjo 29 d. primadona su dukra Lisa ir sūnumi Hariu užsakomuoju reisu iš Vnukovo oro uosto išskrido į Izraelį.

Pasak bendraklasių tėvų, vaikų motina paprašė elitinės Maskvos 1-osios Lipkų gimnazijos vadovybės parengti jai asmens bylas, ataskaitų korteles, medicininius dokumentus, informaciją apie vaikų diplomus ir apdovanojimus.

Visų šių dokumentų A. Pugačiovai reikėjo, kad galėtų perkelti dukrą ir sūnų į Izraelio mokyklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.