Kolekcijoje – baisiausios pasaulyje parduodamų butų nuotraukos

Manote, kad nekilnojamojo turto pardavėjai visada stengiasi ypač patraukliai nufotografuoti parduodamą būstą? Turbūt dauguma – taip, tačiau pasitaiko tokių žioplių, kurie nė nesistengia elementarių dalykų sutvarkyti prieš nukreipdami fotoobjektyvą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2015, 9:56 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:11 AM

Kai kurios nuotraukos atrodo taip komiškai, o kartais ir baisiai, kad nejučiomis kyla klausimas, ar taip nufotografuotas patalpas kas nors vis dėlto nupirko.

Kaip rašo interneto portalas „MailOnline“, britas blogeris Andy Donaldsonas ieškodamas naujo buto Londone išvydo tiek baisių nekilnojamojo turto nuotraukų, kad vėliau nutarė sukurti tinklaraštį.

„Iš pradžių juokingų ar prastai padarytų nuotraukų paieškai skirdavau kelias valandas per savaitę, o kai blogas išpopuliarėjo, žmonės patys man pradėjo siųsti nuotraukas iš viso pasaulio. Dabar per savaitę gaunu apie 100 naujų nuotraukų ir turiu sukaupęs maždaug 2000 publikuoti paruoštų nuotraukų kolekciją“, – pasakojo A.Donaldsonas.

Jis sulaukia prastų nekilnojamojo turto nuotraukų iš Jungtinių Amerikos Valstijų, Kanados, Europos, Rusijos, Australijos, Naujosios Zelandijos, Pietų Korėjos, Japonijos ir net Kazachstano.

„Šio blogo tikslas nėra pasityčioti iš nekilnojamojo turto agentų – jų darbas sunkus, klaidų padaro visi. Bet jeigu agentai norėtų pasiskųsti dėl mano tinklaraštyje atsidūrusių nuotraukų, jie turėtų prisipažinti, kad būtent jie jas ir padarė. Todėl manau, kad agentai likti anonimais“, – paaiškino tinklaraštininkas.

Kai kurios nuotraukos išties juokingos, pavyzdžiui, virtuvė, apstatyta iškylai skirtais baldais – stalu su kėdėmis ir t skėčiu nuo saulės, arba namas su keturiomis paradinėmis durimis. Vienoje nuotraukoje netgi įamžintas lovoje miegantis gyventojas.

Yra ir nuotrauka, kurioje galima matyti ant kambario grindų tįsančią ir ant sofos krašto galvą pasidėjusią kiaulę arba vonios kambaryje pastatytą fotelį bei per vidurį paklotą kilimą.

Tinklaraščio įkūrėjas dalį šių nuotraukų sudėjo į albumą, pavadintą „Baisios nekilnojamojo turto nuotraukos“. Prieš Kalėdas Didžiosios Britanijos parduotuvėse pasirodęs albumas buvo kaipmat nušluotas nuo lentynų. Balandį bus išleista JAV skirta knygos versija.

Taip pat A.Donaldsonas ruošia 2016 metų kalendorių su baisiausiomis nekilnojamojo turto nuotraukomis, kuriuo bus prekiaujama JAV, Jungtinėje Karalystėje, Kanadoje, Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje.

Dar daugiau įdomybių apie nekilnojamąjį turtą – mūsų „Facebook“! 

Parengė  Giedrė  Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.