Teksto dydis:
2018-08-10 15:17
LTU

5 ;;;;;;;;;;

TAIP ,DAR GALIMA SVARAINIŲ SIRUPĄ SU DEGTINE SUMAIŠYTI. Į SVEIKATĄ.

0
2018-08-10 11:52
LTU

4 Hmm

Keista , kad nežinote ką iš jų daryti...Nebent kaip dauguma jau tingite dirbti... Išdarinėjus svarainius supjaustau skiltelėmis , užpilu 1:1 cukrumi ...( jau tiek įsibaiminę to cukraus , o saldainius ,sausainius, pyragus ,gėrimus su visokia kitokia chemija turbūt valgote ) Pabūna kol visos sultys pereina į cukrų... Nukošiu . Skilteles išdžiovinu orkaitėje. Kuo skaniausias "čipsas" su visais vitaminais ... Sultis pakaitinu ir uždarau į stiklainiukus . Aromatinga arbata arba kitos arbatos paskaninimas... Arba galima žalią nevirintą sirupą užšaldyti formelėse ir gaunasi nuostabi gaiva įmetus į vandenį....Taip kad....

0
2018-08-10 10:18
LTU

3 to 1.2.

O jie dar ir badosi skinant.. skynu laukinius, dar ir dabar šaldytuve užima vietos. Kažkada anksčiau tyrę viriau, daug darbo išrakinėti ruošiant ją, bet tyrė nelabai patiko. Dabar turiu dar pernykščių šaldytuve skiltelių su cukrum, nelabai naudojau.

0
2018-08-10 09:33
LTU

2 Ontė

Jie plinta, o stabdyti labai sunku. Turėjau jų išplitusią gyvatvorę. Jų neiškasi, kastuvo neįmanoma įsmeigti. Centimetras po centimetro visą vasarą dulkinausi, kol išnaikinau. Pasiskinu jų iš apleistų sodų.

3
2018-08-10 09:00
LTU

1 .

Ką iš jų pagaminsi,be galo rūgštūs,cukraus daug reikia,o tas nesveika,tai vos ne vos išnaikinau sode,po perkūnais,kaip jie man atsibodo.

7