58 metų našlys loterijoje laimėjo 2,8 mln. eurų vertės namą: dabar išsipildys ir sena jo svajonė

58 metų Grantas Carsonas laimėjo 2,8 mln. eurų vertės svajonių namą Ežerų krašte (Lake District) Jungtinėje Karalystėje. XVIII amžiuje pastatytas kone 500 kv. m ploto namas tapo naujausiu „Omaze“ loterijos prizu. Vyras šį įspūdingą prizą laimėjo nusipirkęs bilietų už kiek daugiau nei 100 eurų.

58 metų Grantas Carsonas laimėjo 2,8 mln. eurų vertės svajonių namą Ežerų krašte (Lake District) Jungtinėje Karalystėje.<br>stopkadrai / lrytas.lt montažas
58 metų Grantas Carsonas laimėjo 2,8 mln. eurų vertės svajonių namą Ežerų krašte (Lake District) Jungtinėje Karalystėje.<br>stopkadrai / lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-20 19:50

Po to, kai 2011 m. mirė jo vaikystės meilė, žmona Ruth, G. Carsonas iš Glazgo liko našlys ir šiuo turtu džiaugsis vienas. Tačiau dabar, be namo laimėjęs ir 100 tūkst. eurų grynaisiaisis, jis gali įsigyti šunį bei nusisamdyti šuns vedžiotoją, nes daugelį metų tik svajojo, kad jam kompaniją palaikytų šuo, rašoma www.thesun.co.uk.

Laisvai samdomas konsultantas sakė, kad anksčiau apie augintinį negalėjo būti nė kalbos. Dėl lėtinio artrito pasivaikščiojimai su šunimi buvo neįmanomi.

„Kai „Omaze“ komanda paskambino į duris, iš pradžių negalėjau tuo patikėti, ką išgirdau. Iki tol niekada nieko nebuvau laimėjęs, bet dabar esu vienas laimingiausių žmonių Škotijoje!“ – kalbėjo vyras.

Ežerų kraštas, anot G. Carsono, viena gražiausių šalies vietų, tad jam vis dar sunku patikėti, kad iš tiesų čia turi svajonių namą.

„Dar nežinau, ką veiksiu ateityje, bet kol kas ketinu čia apsigyventi ir mėgautis gyvenimu. Kad ir ką nuspręsiu, tai tikrai pakeis mano gyvenimą“, – pasakojo vyras.

Atrodo, jog po 17 metų G. Carsonas savo dabartinį trijų miegamųjų dviaukštį namą iškeis į įspūdingus vaizdus Ežerų krašte.

Pagrindiniame namo miegamajame – didžiuliai langai, pro kuriuos atsiveria įspūdingi vaizdai. Vonios kambaryje yra dvi kriauklės, laisvai pastatoma vonia su dušu ir drabužinė.

G. Carsonas laimėjo įspūdingą namą, didžiulė pinigų suma loterijoje buvo surinkta ir organizacijai „Dogs Trust“. Visi pinigai bus skirti rūpintis šunimis ir rasti jiems namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.