Seimo narys A. Salamakinas kolegoms: „Būkite žmonės, paimkite 40 stumbrų“

Ant Seimo ir Aplinkos ministerijos pečių užgulė neeilinė problema – reikia skubiai sugalvoti, kur dėti 80 laisvėje gyvenančių stumbrų, nes šie nuėda ir ištrypia Kėdainių ir Panevėžio krašto ūkininkų pasėlius. Milžiniškus nuostolius patiriantys ūkininkai skundais užvertė Aplinkos apsaugos komiteto pirmininką Algimantą Salamakiną, kuris asmeniškai ėmė spręsti problemą.

Laidoje “Lietuva tiesiogiai” bus nagrinėjamas stumbrų likimas.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Laidoje “Lietuva tiesiogiai” bus nagrinėjamas stumbrų likimas.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2013, 2:26 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:41 PM

„Vaikštau ir kolegas agituoju – būkite žmonės, paimkite 40 stumbrų“, - bando įsiūlyti į Raudonąją knygą įtrauktus ir visoje Europoje saugomus gyvūnus ne tik regioniniams parkams, bet ir kitiems Seimo nariams A. Salamakinas.

Apie tai, ką daryti su stumbrais, žurnalistė Daiva Žeimytė trečiadienį kalbėsis su aplinkos Aplinkos ministerijos Gamtos apsaugos departamento direktoriumi Laimučiu Budriu, Kėdainių krašto ūkininkų sąjungos nariu Aušriu Macijausku bei telefonu – su stumbrininku - jėgeriu Rytu Papšiu 17 val. 20 min. ir 21 val. 55 min. laidoje “Lietuva tiesiogiai” per “Lietuvos ryto” televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.