Akcija „Darom“ šiemet atsinaujina - vyks ir skaitmeniniu formatu

Šalis 2021 metus pasitiko su iššūkiais – pasauline pandemija. Tačiau tai, jog Lietuva vis dar yra karantino suvaržymuose, akcijos „Darom“ – nesustabdo. Laukia naujos iniciatyvos ir pokyčiai, kurie prasideda jau nuo tradicija tapusios viešųjų erdvių tvarkymo, kuris šiemet bus organizuojamasgegužės 7-8 d.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2021, 1:24 PM, atnaujinta Apr 25, 2022, 3:00 PM

„Džiaugiuosi, kad per daugiau nei dešimt akcijos gyvavimo metų visuomenės įpročiai gerokai pasikeitė, tad natūraliai ir akcijos formatui atėjo laikas atsinaujinti. Tam tikra prasme, pasaulinė pandemija suteikė galimybę pažiūrėti į akciją novatoriškai“, – teigia „Mes Darom“ komunikacijos vadovė Toma Buivydaitė, kalbėdama apie šių metų naujoves.

Šį pavasarį švarinimosi akcijoje kviečiama dalyvauti išmaniuoju formatu. Naujai sukurtoje ir vartotojui pritaikytoje mobiliojoje programėlėje „Mes Darom“ bus sužymėtos ir patogiai nurodytos tvarkytinos teritorijos.

Vartotojai ras ir žemėlapį, kuriame bus paskelbtos vietos, kur akcijos savanoriai dalins rūšiavimui skirtus maišus. Šiemet tvarkymasis atiduodamas į dalyvių rankas „iki galo“: kviečiama ne tik rinkti bei rūšiuoti surinktas atliekas, tačiau ir patiems jas priduoti į regionų atliekų tvarkymo centrų (RATC) valdomas didelių gabaritų atliekų surinkimo aikšteles arba išmesti miesto konteineriuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.