#Judusulrytu parodė klasę: judėjimo konkurse – intensyvi kova dėl vertingo prizo Skelbiamas naujas savaitės laimėtojas

Naujienų portalo lrytas.lt paskelbta iniciatyva judėti už Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną, kuri minima gegužės 7-ąją, įsibėgėjo. Prie skatinimo kuo daugiau judėti ir sveikai gyventi prisideda ir pati lrytas.lt komanda: subūrę klubą vienoje programėlėje, darbuotojai varžosi tarpusavyje.

 Kviečiame dalyvauti konkurse #judusulrytu ir laimėti vertingus prizus!<br> Lrytas.lt nuotr. 
 Kviečiame dalyvauti konkurse #judusulrytu ir laimėti vertingus prizus!<br> Lrytas.lt nuotr. 
 Kviečiame dalyvauti konkurse #judusulrytu ir laimėti vertingus prizus!<br> Lrytas.lt nuotr.
 Kviečiame dalyvauti konkurse #judusulrytu ir laimėti vertingus prizus!<br> Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 23, 2021, 6:24 PM

Lyderio pozicijas bėgime, kaip ir dera, užima lrytas.lt sporto žurnalistas Laurynas Ribakas, kuris nuo konkurso pradžios jau nubėgo daugiau kaip 166 km., o dviračiu numynė apie 60 km. Didžiausias važiavimo dviračiu entuziastas – „Lietuvos ryto“ fotografas Gintautas Bitvinskas, kuris nuriedėjo daugiau kaip 491 km. ir nubėgo 36 km.

„Nors skaitytojų aktyvumas ir įsitraukimas didėja, tikimės, kad redakcijos kolegų pavyzdys užkrės dar daugiau žmonių jungtis prie šios gražios iniciatyvos. Iki gegužės 7-osios dar laiko yra, tad pirmyn! „ – kalbėjo lrytas.lt redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Praėjusią savaitę lrytas.lt suvenyru – termopuodeliu nudžiuginome konkurso #judusulrytu dalyvę Ritą Mažunavičienę, kuri nujudėjo daugiau kaip 70 km. ir dalinosi net kelių treniruočių rezultatais.

Nesustojame ir skelbiame dar vieną laimėtoją – šią savaitę aktyviausią portalas lrytas.lt išrinko poną Boleslovą, kuris per pastarąją savaitę nujudėjo daugiau kaip 111 km. Su laimėtoju redakcija susisieks asmeniškai.

Kviečiame ir toliau sportuoti – bėgioti, važinėti dviračiu ar tiesiog vaikščioti, nes kiekvieną savaitę aktyvaus judėtojo lauks dovana – lrytas.lt termopuodelis, o viso konkurso aktyviausias dalyvis gegužės 7-ąją bus apdovanotas pagrindiniu „Skytech“ įsteigtu prizu – išmaniuoju laikrodžiu „Garmin Forerunner“

Dalyvavimo konkurse taisyklės:

1. Judėkite – žingsniuokite, važiuokite dviračiu ar bėkite. Primename, tai daryti turite savo jėgomis.

2. Fiksuokite savo rezultatą bet kurioje jums patogioje programėlėje ir juo dalykitės socialiniuose tinkluose (svarbi sąlygą: įsitikinkite, kad paskelbtas įrašas yra viešas).

3. Žymėkite @lrytaslt („Instagram“, „Facebook“ ar „LinkedIn“)

4. Atsisiųskite lrytas.lt mobiliąją programėlę iš „Google Play“ arba „App store“ ir sekite naujienas. Į prizus pretenduos tik lrytas.lt mobiliosios aplikacijos naudotojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.