Rudenį keliaujantiems žada nuotykį: atraskite 10 įdomių vietų ir vietelių Šiauliuose

Rugsėjo 16–22 dienomis visoje Europoje vyksta Judumo savaitės renginiai. Naujausias žaidimas „Nuo lapės iki lapės“ kviečia atrasti su judėjimu susijusius objektus Šiauliuose.

 Rudenį keliaujantiems žada nuotykį: atraskite 10 įdomių vietų ir vietelių Šiauliuose.<br> pamatyklietuvoje.lt nuotr.
 Rudenį keliaujantiems žada nuotykį: atraskite 10 įdomių vietų ir vietelių Šiauliuose.<br> pamatyklietuvoje.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

pamatyklietuvoje.lt

Sep 20, 2019, 11:36 AM

Kol kas pateikiame tik pirmos mūsų siūlomos pamatyti vietos informaciją, o kas laukia toliau sužinosite tik apsilankę prie „Geležinės lapės“ Šiauliuose ir čia pasižymėję. Kitoje vietoje pasižymėję sužinosite dar kitą vietą ir taip jums pristatysime 10 įdomių vietų ir vietelių Šiauliuose.

Daugiau skaitykite čia.

Tad nieko nelaukite – vykitės lapes! Kviečiame pėsčiomis įveikti miesto grožybes atskleidžiantį maršrutą ir laimėti prizus, kurių gaus kiekvienas žaidimo dalyvis.

Lapė uodegą į vieną pusę vikst, į kitą vikst ir štai jau 10 metų ji Talkšos ežero pakrantėje akis išplėtusi tupi. Ar žiemą, ar vasarą – ji niekada nebūna viena.

Aukštai iškėlusi pūstą uodega stebi vaikštinėjančius energetiniu labirintu, skriejančius vandeniu, plaukiojančias antis, šokančius vaikus.

Už jos nugaros ežeras ir Salduvės parkas su ekologiniais takais, piliakalniu ir šiuolaikinio meno akcentais. Ši geležinė dama išskirtinė – rekordų knygoje pažymėta, kad tai didžiausia gyvūno skulptūra Lietuvoje. Ar išdrįsi užšokti jai ant uodegos?

Daugiau skaitykite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.